cmerim se... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Sandrin -> cmerim se... (5.5.2008 10:30:05)

...pa še sama ne vem zakaj.... malo poporodne depresije, al kaj??

Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] je star 14 dni,  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]  naj bi danes pričel z očetovskim dopustom, pa so ga iz službe klicali, da ga potrebujejo.
saj ne vem al naj bom "jezna" na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image], ker se jim ne upa rečt NE, al naj bom jezna na delodajalca k nas ne pusti uživat?
Saj vem, da nas ma rad, ampak kar ene take črne misli mi grejo po glavi, da mu služba več pomen...

Potolažite me s kako lepo besedo - sam to rabim




srki -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:32:04)

Ma ne vem, današnji cajti so pač taki. Kaj pa veš, kaj bi bilo, če bi rekel ne. Verjetno si samo občutljiva in imaš črne misli. Saj veš, da vas ima rad,  samo tako pač je. Niso vse službe tako ustrežljive, ali kako bi človek rekel.




Tiamo -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:32:37)

če te potolaži to, da moj sploh ni dobil očetovskega dopusta!! So mu rekli, da ga lahko izkoristi tudi kasneje, ko bo otrok večji...to so pa privatniki, svaka jim čas.




sani1 -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:36:55)

Sandrin...
Vsako žensko po porodu dajejo hormoni in vsaka joče. Nekatere več druge manj. Tudi jaz sem in to včasih kar brez razloga...
Tvoj dragi vas ima rad in ti tisti čas izkoristi zase ko ga ne bo...
Nasmej se in svet bo lepši in tudi tvoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] bo to začutil...
pa lep dan kljub dežju...




srki -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:37:03)

Ja, izven teme, niso vsi privatniki taki. Tudi v državnih službah je lahko tako.




Volga -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:38:08)

Mene bi potolažilo to, da sploh službo ima.




Anonimen -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:41:44)

Enako je bilo pri mojem,sem tud jokala.No ampak pol je šefica le dala frej.

Je cel satan-ko sem bila v porodni je klical,da je dobil zamenjavo in da bo malo zamudil,ker punca rojeva.Ga je napizdila,če misli,da de je svet ustavil,ker punca rojeva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Mogoče pa si tvoj še zrihta frej.Seveda si zdaj zelo občutljiva in bi ga rada ob sebi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Mišni -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:42:09)

Uf, mene tudi ne bi pustili, če ti to kaj pomaga. Jaz še 1 dan dopusta ne morem vzeti, da bi šla z otrokom na sistematskega.

Tako da so tudi take službe, nimaš kaj. In ja, še dobro, da jih sploh imamo.




Naja31 -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:43:32)

Ah, jaz sem naslednji dan po prihodu iz porodnišnice bila sama z novorojenčkom in 3 letnikom s škrlatinkom.
Cmerili smo se vsi trije.
Pa včeraj zvečer tudi, ko je mož delal, jaz sem pa zelo neuspešno poskušala oba dati spati.

Ja, to so hormoni, pa utrujenost, pa še kaj tretjega bi se našlo.

Bo že bolje.




srki -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:49:12)

Ko sem rodila, ga drug dan ni bilo na obisk. kako sem si ga želela videti, pa vem, da on tudi naju. Pa je moral biti pač službeno odsoten. Saj boste še veliko dni imeli zase, verjemi.





kristinaj -> RE: cmerim se... (5.5.2008 10:58:35)

ne vem kje je tvoj zaposlen in s čim se ukvarja..... moj ga niti ni vzel........ po eni strani sem si mislila, da raje kot da gsm-ji non stop zvonijo raje imam mir.....

tvoj pa, če le lahko, ko pride domov, naj za 14 dni izključi gsm, oziroma "tečnim" številkam, naj da signal nedosegljivo.....




baguSka -> RE: cmerim se... (5.5.2008 11:12:54)

Mene bi potolažilo to, da sploh službo ima.


Se mocno strinjam.

In tud s tem, da si mal prevec obcutljiva zdele, ker si glih rodila dobr.




karinka -> RE: cmerim se... (5.5.2008 11:18:35)

Saj bo, malo te dajejo hormončki, pa bo tudi to minilo. Ko sem jaz rodila naju je mož pripeljal iz porodnišnice in potem vsak večer odhajal igrat (bil je ravno veseli december).

Pa očetovskega dopusta takrat tudi še ni bilo.

Najbrž bi on tudi rad bil z vama, samo danes služba ni mačji kašelj.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.5.2008 11:21:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




lex -> RE: cmerim se... (5.5.2008 11:22:34)

nama se je isto dogajalo. uradno je bil doma, pa je letel v službo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. ne joči se, ker ti itak ne bo pomagalo, pa še dojenček to čuti. Vzami to kot neko priznanje tvojemu, da brez njega ne zmorejo. je pa težko. Midva dobiva 3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], pa sem mu rekla, da bo moral biti vsaj teden po porodu doma, da mi pomaga, pa že zdaj vem da ga ne bo. Če pa že bo bo pa na bajti kaj delal in tako bom spet sama. Se navadiš, in ko si urediš ritem po svoje te potem vrže ven, če je doma. ne obupaj in ko pride domov uživajte. Naj si pa le izbori kak cel dan, da bo fraj.

In čestitke k naraščaju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




tatam -> RE: cmerim se... (5.5.2008 13:33:02)

Ja najprej čestitke![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Kar se dragega tiče,pa verjemi,da bi bil najraje na svetu trenutno z vama-vsaj predvidevam. Ampak žal mu okoliščine ne dopuščajo...Saj če je mali miren in spi tak ni problema!Mogoče boš ga kdaj kasneje bolj rabla kot zdaj na začetku in bo pač takrat doma!!
Vsekakor pa se strinjam,da sta lahko srečna,da službo sploh ma!




NATAŠI -> RE: cmerim se... (5.5.2008 13:46:16)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za fantka .... to o očetovskem dopustu naj ti pa povem, da je imel moj tudi najboljše namene pa mu ni šlo. Ima pač tako naravo dela da full težko ostane doma... tako da sva bila midva tudi sama (pa s tem da sem se direkt iz porodnišnice preselila k njemu) ... v glavem pomembno je da je on vaju oba lepo sprejel ko sta prišla iz prodnišnice in da vaju ima neskončno rad... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ... ti kar na pozitivno misli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




delfinčica -> RE: cmerim se... (5.5.2008 14:55:17)

Najprej čestitke ob rojstvu fantička :) Glede očetovskega dopusta pa res vzemi tako, kot ti je že večina ppredhodnic napisala... čez par mesecev, ko bojo hormončki popustili, boš vse to pozabila in bo vse ok. Dotlej pa bodi vesela, da ima službo, kjer je precej nepogrešljiv in vedi, da tudi njemu ni bilo lahko oditi od doma. No, midva sva tudi ena tistih, ki nisva niti resno razmišljala o tem, da bi si vzel očetovski dopust. Niti enega dne.





silvya -> RE: cmerim se... (5.5.2008 15:32:55)

Najprej čestitke!
Ja in res te malo dajejo hormončki. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nič hudega, tole mine.

Me pa je zbodla tista o privatnikih. Moj je privat in ni nikoli imel dopusta ob rojstvu. Vsaj toliko ne kolikor po zakonu očetom, ki so zaposleni drugje, pripada. Enostavno, če imaš svojo firmo, ne moreš za 14 dni ali več pustiti vsega kar tako. Ko sem lani rodila si je vzel ene tri dni prosto, da je uredil stvari, ki jih jaz ne bi zmogla in to je bilo vse. Pa ne zato, ker me nima rad, ampak zato ker ni mogel vsega kar tako pustiti in nehat z delom.
Bom rekla tako, da se mi zdi, da ženske postajate vse bolj razvajene. Jaz nikoli niti pomislila nisem na to, da sem zaradi njegove odsotnosti uboga.




pokica_ -> RE: cmerim se... (5.5.2008 19:09:33)

Naj ti nebo nič hudo, saj bota se tudi sama malo pocarkljala in se mela rada, ko bo pa mož imel fraj bote pa vsi 3 skup se bemčkali. Pa tudi njemu verjetno ni tako lahko, da nebo mogel biti teh nekaj dni z vami, sigurno bi bil raje z vama kot delal?! Postavi se v njegovo kožo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Saj bo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: cmerim se... (5.5.2008 19:12:13)

Nas ocka ga tudi ni dobil, ker mu sploh ne pripada.

Je pa v "normalnih" dneh vec kot nadoknadil vse "zamujeno" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].




kaya2007 -> RE: cmerim se... (5.5.2008 22:16:19)

moj ima svojo firmo, lahko bi si vzel dopust pa si ga ni. pravzaprav je takoj, ko naju je pripeljal iz porodnišnice šel nazaj delat-in tega res nisem pričakovala, ker sem bial čisto zgubljena, še previjati sem se bala tamalo. sem bila jezna in razočarana, ampak zdaj sem že pozabila na to. mislim, da je bilo tudi njega strah vsega in je tako "pobegnil" pred novo situacijo. škoda, ker me ne moremo, ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




TRIŠ -> RE: cmerim se... (6.5.2008 10:26:48)

Tudi zame je bil včeraj čuden dan in sem šla pogledat na koledar pa vidim MLAJ in sem se potolažila.Tudi jaz se zjokam pa je potem bolje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]Vedi da nisi edina.




Anonimen -> RE: cmerim se... (6.5.2008 11:00:23)

Ne pričakuj preveč in ne boš prizadeta. V tolažbo; moj ni  trikrat bil dneva pri meni. lp




petja -> RE: cmerim se... (6.5.2008 12:28:25)

Draga moja, to so hormoni!




Stran: [1]