RE: Vaša sanjska kuhinja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


Annny -> RE: Vaša sanjska kuhinja (17.5.2008 23:35:58)

Seveda je kuhinja odvisna SAMO od okusa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Vaša sanjska kuhinja (19.5.2008 12:32:13)

IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

moderna ali kmečka kuhinja ni odvisna od okusa ampak od tega kje živiš. smo na vasi ob gozdu in drugačna kot lesena, v kmečkem stilu pri nas ne bi pasala.


Ker poznam foh kuhinj kar dobro, lahko 100% povem, da je izbira kuhinje (poleg finančne zmožnosti, seveda) odvisna izključno od posameznikovega okusa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ljudje iz centra Lj. kupijo rustikalno kuhinjo in tisti s podeželja kupijo moderno minimalistično.
Kaj nekam paše, pa je seveda druga stvar in pogosto skregana z okusom lastnika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




rija -> RE: Vaša sanjska kuhinja (19.5.2008 14:14:33)


IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

moderna ali kmečka kuhinja ni odvisna od okusa ampak od tega kje živiš. smo na vasi ob gozdu in drugačna kot lesena, v kmečkem stilu pri nas ne bi pasala.


no, te pa pridi k nam.....pa boš videla, da živiš v veliki zmoti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




jackie* -> RE: Vaša sanjska kuhinja (24.5.2008 21:04:23)

IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Moja bodoča kuhinja:
- Barva: vanilija/češnja
- Utori - niti slučajno
- Visok sijaj - niti pod razno, kdo bo vsak dan pucal vse odtise rok/ročic
- Veliki (globoki) predali
- Dobra dodatna osvetlitev (lučke pod zgornjimi elementi)
- Velik delovni pult
- Minimalne odprte police ali nič
- Vogali zaokroženi
In verjetno še kaj...


Točno takšno kuhinjo imam jaz in sem zelo zadovoljna z njo. Ti jo priporočam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].




gajka -> RE: Vaša sanjska kuhinja (27.5.2008 9:41:54)

...je skoraj idealna. Zakaj skoraj? Ker ji še manjkajo zadnji detajli (pipa, luč nad pultom, napa...). In pa seveda, da jo nekdo pospravi in potem pridejo še na vrsto veseli uporabniki! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
[image]http://shrani.si/f/2k/F/UyOaXUN/kuhinjavdelu1.jpg[/image]




Anonimen -> RE: Vaša sanjska kuhinja (27.5.2008 13:54:01)

To vam je pa ena uredu firma delala, a ne, ker so zaščitili tla med montažo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Lepa kuhinja, gajka.

Edino pečica je za moj okus malo prenizko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]