Sir za gratiniranje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


maša* -> Sir za gratiniranje (6.5.2008 21:49:46)

kateri sir je najboljši za gratiniranje?

aja, pa ko pečem v pečici ali morajo biti tetsenine/meso že prej kuhane? Kako pa spečem da ne postane not vse suho oz. da je še kaj omakice?

lp. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]








Lunca1 -> RE: Sir za gratiniranje (6.5.2008 22:14:01)

jaz dam ponavadi gaudo ali jošt




Kaliope -> RE: Sir za gratiniranje (6.5.2008 22:29:40)

jaz najraje dam "trše" sire - ementalec, ementaler .. mi imajo super okus z jedmi




saving -> RE: Sir za gratiniranje (6.5.2008 22:37:47)

Kombinacija mocarela + parmezan (ali kak podoben trd sir - Zbrinc ali Grana Padano) v razmerju (tako na uč) 5:1. Ne pride nič mastno.
Če tega ni, pa... kar se najde v hladilniku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Anonimen -> RE: Sir za gratiniranje (6.5.2008 22:55:23)

Sprobala vse sir variante ampak najboljsi pa je,nasla v Lidlu rdeca pakunga Sir za gratiniranje in mi je to najboljsi okus.Po odkritju tega prisegam samo se nanj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Glede testenin...Jaz jih skuham nekje na tri cetrt.Da so se malo trde.Zmesam z omako plus za na konec si pustim,da polijem se malo omake gor.Pol pa ta sir gor,ko se razvlece pa na hitro malo zar saltam,da je potem se zlato rumeno rahlo rjava skorjica








mojsoncek -> RE: Sir za gratiniranje (7.5.2008 8:16:59)

Grojer je fin, sploh za gratinirano zelenjavo.




Stran: [1]