Nagradna akcija: HIPP Babysanft (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Nagradne igre portala RingaRaja



Sporočilo


Wahoo RR -> Nagradna akcija: HIPP Babysanft (15.5.2008 21:46:01)

Delite z nami svoje sanje v zvezi s počitnicami in se potegujte za privlačno nagrado – kolekcijo vrhunske otroške kozmetike 
HiPP Babysanft – vključno z lepo torbo in žogo.
 
Vse, kar morate storiti, je, da opišete, kako si predstavljate vaše sanjske počitnice in pri tem vsaj enkrat v kakršnem koli kontekstu uporabite besedo Hipp. Pustite domišljiji prosto pot!
 
Nagradili bomo pet pripovedi, ki nas bodo najbolj navdušile, ne glede na dolžino prispevka.
 
Nagrada akcija bo trajala do 17.6.2008. Med prispevki, napisanimi do 26.5., bomo izbrali tistega, ki si bo poleg lepe nagrade prislužil še objavo v reviji za Ringarajine iskrice. 
 
[image]http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108331441-B7683E755419D2FE259E99E8EA0A6689.jpg[/image]




amaya -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (20.5.2008 14:19:53)

ETIENNOVE POČITNICE

NAŠ ETIENNE JE 3 MESECE STAR,
PA MU JE ŽE ZA POČITNICE MAR.

"Z MAMICO IN TATIJEM BOM ODPOTOVAL,
KDO VE V KATERI DEŽELI BOM PRISTAL."

Z LETALOM SE BOMO DVIGNILI VISOKO V NEBO,
MIČNA HOSTESA ZAPELA NAM BO:
"HIPP, HIPP, HIPP,
OGLEDALI SI BOMO NEWYORŠKI KIP.

HOPP, HOPP, HOPP,
SKOČILI BOMO TUDI ČEZ PANAMSKI PREKOP.

HAPP, HAPP, HAPP,
OGLEDALI SI BOMO ANGELSKI SLAP.

HUPP, HUPP, HUPP,
GREMO VSI HITRO VKUP.

HEPP, HEPP, HEPP,
PRAVKAR SMO SREČNO PRISTALI SPET.
"

SANJSKIH POČITNICE JE BILO PREHITRO KONEC,
POŽRL JIH JE SOSEDOV LONEC.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





Sandra* -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (21.5.2008 10:45:01)

Pri dveh mulčkih, bi bile najbolj sanjske počitnice, da bi bila z mojim dragim sama. Otročke dam v varstvo in odideva na samotni otoček. Imava čas samo za naju, nobenega joka, nobenega kričanja, samo midva. Veter prijetno piha, sliši se šum morskih valov, midva pa uživava na plaži in se prepuščava sončnim žarkom pijeva osvežujo pijačo ... tisti hipp pa ueeeeee in vse sanje se razblinejo, zbudim se doma v postelji ob moji ljubezni na drugi strani postelje, in mojih dveh mulčkih vsakemu na eni strani sobe. V hippu ugotovim, da so bile na žalost le sanje in da bo potrebno ustat in nahraniti mlajšega. Ampak na srečo se takšne sanjske počitnice lahko zgodijo tudi vsako noč.




mala -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (22.5.2008 7:17:40)

Peščena plaža, sinje modro morje, vse dni sonce, moji trije navihančki, ki zvečer od utrujenosti popadajo v postelje in možek, ki mi vsak hipp nosi božansko večerjo na teraso tik ob morju, kjer bova vsak hipp opazovala sončni zahod.
To so moje sanjske počitnice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Pikica5 -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (22.5.2008 17:15:11)

Moje sanjske počitnice pa so takšne:

če bi se dalo za hipp poskočila bi na obalo, se naužila sonca in vsega morskega po malo, nato za trenutek odšla bi še v gore, morda pa snegec tam še je, mraza naveličana in lačna, bi za hipp-ec se ustavila v šparu, da bi privoščila si afriško banano, sita in vesela bi potem se podala še na en hipp hop trenig po zelenici in že čez hipp pristala v svoji mehki posteljici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Malo za šalo malo za res, bil bi res super to hipp hop izlet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




vianne -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (23.5.2008 10:50:59)

Hitro zapri oči in predstavljaj si....
palme, kokosi, tvoj mož in ti
tesno objeta preživljata počitniške dni.
In da vse bi bilo kot v pravljici
vama družbo delajo otroci tri.
Peščene gradove skupaj zidate,
v širnem morju z valovi se igrate,
sončni zahod opazujete...
Po sanjskem dnevu pa s poljubi otrokom
sladke sanje zaželita, vidva pa se v
hipp-u strasti prepustita.




nananaja -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (23.5.2008 21:14:17)

Pozimi si večkrat zaželim slednjega:
Z družino preživljamo dopust v leseni hiški na robu zasnežene hribovske vasi. Zjutraj si počasi pripravimo slasten zajtrk. Čez dan se brez skrbi in misli na vsakdan sankamo, podimo in valimo po snegu. Ko pade mrak, se odpravimo na toplo, privoščimo dobro večerjo, pred spanjem prebiramo prevljice in se počasi  brezkrbno podamo v spanec.
Obožujem sneg in radosti na njem, zato se bojim, da mile zime teh užitkov mojim otrokom ne bodo privočile.




zvesta -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (25.5.2008 6:27:07)

Plaža... Sonce veselo pripeka. Za ohladitev se namakamo v morski vodi. Malček veselo škropi in z vedrčkom nosi vodo v improviziran bazenček. Mož ga veselo nadzoruje in mu pomaga. Prav vidi se, da uživata. Tako skrben je ta moj moški in majhnemu lepotcu nenehno ponujav Hipp-ov sadni čaj, da sonček ne izsuši preveč tega telesca od znotraj.

Tako ležim in ju opazujem preko knjige. Misli mi odjadrajo v bližnjo prihodnost in že nas vidim zvečer, ko bomo po dobri večerji v Hipp-ovi kopeli in s Hipp-ovim šamponom umili našega nadebudneža, ki vode in čofotanja nima nikoli dovolj. Potem ga bomo celega svežega in dišečega zmasirali še s Hipp-ovim negovalnim oljem.
Ves zrelaksiran in prijetno utrujen, bo sinček obiskal Pančevo deželo, takoj ko bo popil svojo dozico Hipp komarčkovega čaja. Midva pa si bova pa privoščila skupen tuš in sama si bom sposodila malčkov Hipp šampon, ki tudi moje lase naredi mehke in voljne. Nato bova sedla na teraso apartmaja, spila skupaj kakšno pivce, predebatirala kakšno zanimivo temo.
Nato me bo mož prijel za roko, me poljubil in mi prišepnil, če sem za masažo. Le-te nikoli ne odklonim. In on to ve. Prijetno se namestim na postelji, on pa vzame Hipp olje, me namaže in uživanje za oba se prične...


Joj, kje je še ta dopust... Grem pogledat, če mi je Hipp masaža na voljo že sedaj.




stefi_26 -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (27.5.2008 10:18:06)

Še hip pa so že tu počitnice. Sanjske? No ja…, če ne bo treba kuhati za dojenčka… je to skoraj sanjsko. Moje sanjske počitnice izgledajo približno tako: V hipu imam spakirano. Otroci pridno sedijo v avtu in sesajo vsak svoj hipp sok. Izognemo se gneči na cesti in v hipu prispemo na morje. V hipu razpakiramo in oblečemo kopalke, namažemo se s hipp kremo. V naslednjem hipu že ležimo na plaži. Otroci so pridni. V pesku se igrajo s hipp pokrovčki in žogo. Nabiramo pisane kamenčke in školjke, ki jih pospravim v hipove priročne kozarčke. Hladilna torba je polna hipp sokov in kašic. Žeja in lakota bosta v hipu potešeni. Žal je tudi v hippu konec počitnic, tako kot bodo v hipu odrasli otroci. Hipp pa bo ostal še za naslednje generacije.




mojca5 -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (27.5.2008 10:37:26)

HIPP, HIPP, HIPP,
STRAŠNI TRIK.
DVAKRAT POK
IN ODPRT JE SOK.
V HIPU GA NI VEČ
PIKICI JE VŠEČ.
ŽEJNA NI NIČ VEČ.



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image]




madela -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (28.5.2008 12:16:53)

Kako že gre tista pesem...

Palme,banane in kokos,
otok cvetoč....

Ta refren me kar vabi,da se prepustim sanjam o sanjskih počitnicah. Vidim sanjsko peščeno plažo,za nami prelep gozdiček,za gozdičkom pa se visoko v nebo dvigajo gore. Da je še bolj slastno in še bolj krasno smo sami,samcati.Otroci lahko tekajo sem ter tja,midva z možem pa se brezskrbno predajava sončnim žarkom.
A je kdo omenil kosilo? V polni meri bi si privoščila sadni teden.Banane,kokos-glavna jed. Za sladico bi si pa   nabrali gozdih sadežev.Otrokom bi pa ponudila še Hipp sadne kašice in še polno slastnih sokov Hipp.Tako bi bili vsi zadovoljni. Imeli bi veliko časa za čofotanje,potapljanje in plavanje. Ob večerih pa se bi zapeljali s čolničkom po morju in zazibalo bi nas v sladko spanje.







Nasara88 -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (28.5.2008 12:44:58)

Joooj ob takšni vročni se resnično skoraj vsakemu poraja želja o počitnicah... sanjskih počitnicah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Hmm sanjam o počitnicah nekje ob morju, kjer na rahlo pihlja hladen vetrič. Senco mi daje slamnati senčnik, na dometu roke je šank, kjer strežejo hladno pijačo. Morje je ravno prave tempertaure, da se lahko v njem ohladim in potem malo zadremam na ležalniku. Predam se mislim in sanjam o tem kako je lepo, če lahko uživaš...Glede na to, da bomo nekje čez en mesec dobili novega člana, razmišljam o tem kaj vse še potrebujem za njegov prihod. Vsekakor so Hipp-ovi izdelki nepogrešljivi del na seznamu stvari za našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Razmišljam, kateri izmed Hipp-ovih izdelkov bi sedaj prišli prav, če bi bil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] z nami na sanjskih počitnicah... Bi se jih našlo kar nekaj, saj pri Hipp-u vedo, kaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] potrebuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]






Wahoo RR -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (10.6.2008 22:13:35)

Sporočamo, da je vianne prva nagrajenka, ki bo prejela paket otroške kozmetike Hipp Babysanf. Nagrado si je prislužila z izvirnim prispevkom, ki smo ga objavili tudi v reviji za starše Ringarajine iskrice.
Objavljen prispevek si lahko ogledate TUKAJ.
 
Čestitamo! Obenem pa vabimo tudi ostale, ki se še niste upali, da z nami delite svoje sanje.
V igri so namreč še 4 enaka darila. Pohitite, nagradna igra traja do 17.6.2008.
 




vianne -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (11.6.2008 11:45:05)

Najprej bi se vam rada zahvalila, da ste izbrali moj prispevek. Ste mi zelo polepšali dan.... res šeenkrat najlepša hvala. Kozmetika in torba mi bodo zelo prav prišli, saj pričakujem prvega otroka.

Rada bi vprašala le še katere podatke (naslov...)potrebujete ter kam vam jih posredujem.

Lepo pozdrav,

        Vianne





Wahoo RR -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (11.6.2008 12:11:16)

Osebne podatke pošljite meni na ZS.

Hvala in čestitke.




dašabina -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (12.6.2008 22:05:50)

Moje sanjske počitnice so na plaži z drobnimi belimi kamenčki, mojimi tremi sončki in velikim soncem (beri možekom), okrog nas toplo modro morje, da se lahko Ana, Maša in A.  potapljajo  in plavajo,  veliko borove senčice za malega Mihca in mamico. V tej senčki se vsi namažemo s Hippovim oljem, da nas sonček ne opeče. Za žejo še malo Hippovega čaja, ki ga imajo radi mali in veliki otroci.... Pa saj to niso sanje, to se bo zgodilo čez tri tedne! Se že veselimo in s Hippom naprej hitimo!




Principeska_ -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (13.6.2008 11:41:46)


[image]http://www.ani3.dk/mini%20gifs_02/yg432.gif[/image]
Hitro, hitro čas beži,

saj ne morem verjet,
po poletju zopet diši.
Iskrica v očeh se otrokom iskri,
saj na morje gremo še danes mi.
Pa pakiramo in izbiramo stvari,
ki potrebujemo na peščeni plaži jih mi.
Pa ne smemo pozabiti na očala, kremo, žogo in brisačo,
da res prva to morska bo zabava.
[image]http://www.ani3.dk/mini%20gifs_02/store-minigifs/Cutebamser%20(21).gif[/image] [image]http://www.ani3.dk/mini%20gifs_02/sekalaista273.gif[/image]    [image]http://www.ani3.dk/mini%20gifs_02/store-minigifs/Cutebamser%20(21).gif[/image]




mateja1984 -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (13.6.2008 11:46:56)

Hrepenimo
In se veselimo
Poletnih pogledov in
Poljubov.




Anonimen -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (13.6.2008 13:22:12)

"Si vzela moje natikače?" me je že tretjič tisto uro vprašal partner. Naveličano sem prikimala, čeprav v resnici sploh nisem vedela, kje jih ima. Podaril mi je enega tistih njegovih pogledov, polnih ljubezni, z malce hudomušnim pridihom : "Vem, da jih nisi, ker sem jih sam. Zakaj mi lažeš miška?". Hippoma sem zardela in se mu obesila okoli vratu. Spet je njegova koža tako prijetno dišala. Po njem pač, po ljubezni. Pobožala sem trebušček, tisti dan se mi je zdel še posebej velik. Partner me je objel in spredaj položil roki nanj. "Kako je kaj najin junak danes? Se veseli, da bo prvič na morju?" Pritisk mi je narastel skoraj do Hippertenzije, ko sem pomislila, da greva prvič na obalo kot starša. Malemu črmlju, ki se je sicer še skrival v varnem zavetju trebuščka, a ga je do prihoda na svet ločil le dober mesec. To je bil tudi razlog za mojo malo nervozo, bala sem se namreč, da bi zaradi spremembe okolja in zraka rodila kar na morju, čeprav je bilo to malo verjetno. Sicer pa sva se odpravljala samo na slovensko obalo in še to samo za čez vikend, tako da tudi če bi dobila popadke, bi še vedno imela dovolj časa, da prideva nazaj do svojega kraja. Tako sem vsaj izračunala. Moji strahovi so bili z mojega stališča vsaj malo upravičeni, saj me je zadnje par dni pošteno zvijalo po trebuhu, ampak ker so v materinski šoli povedali, da se to lahko dogaja tudi mesec pred porodom, sem bila vsaj malo pomirjena. Partner me je zaradi vsakodnevnega "Mislim, da pa danes bo nekaj!" začel ljubkovalno klicati kar Moj mali hippohonder. Domislici sva se vedno znova nasmejala, ker je v resnici oba skrbelo za najino še nerojeno dete.  Eno uro kasneje sva bila nared. Avto naložen s potovalkama, stolček za bodočo mamico, da ji bo na plaži udobno, torba za v porodnišnico na zadnjem sedežu, majcena torba za novorojonečkove stvari za prihod domov in še ena torba z maminimi oblačili. Ja ni kaj, rojstvo zahteva dolgoročne predpriprave. Še blazina za boleč hrbet, poljubček in že sva sedela v avtu in se peljala proti morju. "Sezuj se miška, da ti bo udobno. Te boli hrbet? Si žejna? Če te bo tiščalo lulat, moraš takoj povedat, se nikamor ne mudi. Ti je kaj slabo? A brca? Ti preveč piha klima? " Začela sem se smejati kot utrgana, ker sva se vozila šele slabih deset minut, pa ga je že tako skrbelo zame. Res je bil zlat. Skozi celo nosečnost je skrbel zame, me spraševal kako sem, božal trebušček, se pogovarjal z najinim fantkom, mu narekoval kako naj bo nežen do mamice, preverjal če mi zatekajo noge, skratka izkazal se je na celi fronti. Oba sva res komaj pričakovala najin zakladek.  Nekje na polovici poti me je začelo strašno zvijati po trebuhu. Nisem vedela kaj naj si mislim. Mogoče prebavne motnje od včerajšnje večerje? Mogoče mi zjutraj ni ugajalo čokolino? Ali gre spet za lažne popadke? Mogoče, če grem na stranišče, vse skupaj mine? Prosila sem ga, da ustavi na naslednjem postajališču. Do tja sva prepevala pesmi kot nora, radio ni mogel slediti tako sva se drla, zraven skoraj plesala in se pačila kot dva hippija, jaz pa sem sama sebe prepričevala, da me ne boli vedno huje.  Takoj na stranišču pa šok. Čep. Velika prozorna kepa, kot jajčni beljak in polno krvi poleg. Ko sem želela vstat, me je zvilo da sem videla zvezde. Počakala sem nekaj trenutkov, takrat me je zvilo še enkrat. Gre zares?  Skoraj letela sem k avtu in jokajoče začela razlagat, da se mi zdi, da je to res to. Mali hippohonder bo mogoče danes rodil. Kaj zdaj, se obrnit proti domu, poiskat najbližjo porodnišnico, počakat še pol ure na parkirišču, da vidiva kako se bo nadaljevalo ali hipp hipp hipp proti domu, v domačo porodnišnico? Odločila sva se da nekaj časa počakavava na parkirišču in meriva čas, če bi še prišel kakšen popadek. Udobno sem se namestila na sedež, pod hrbet blazino, se naslonila nazaj in v tistem trenutku... Pok... Po celem sedežu, po hlačah se je ulilo nekaj mokrega. Poskušala sem zadržat z rokama, a mi ni uspelo. Odtekla mi je plodovnica. Zdaj ni bilo več dileme, partner je hitro potegnil brisačo iz potovalke, mi jo dal med noge, skočil na bencinsko črpalko vprašat za pot do najbližje porodnišnice in že sva drvela proti njej.  Čeprav sva bila od nje oddaljena samo deset minut, se mi je teh deset minut zdelo najdaljših v življenju. Strah me je bilo, tuja porodnišnica, tuje okolje, kako bo z obiski, kako sploh imajo stvari urejene v tem kraju. Strah me je bilo, kaj se dogaja z najinim fantkom, je vse ok z njim, bo zdrav, bo sploh živ.  Kmalu sva prispela tja, kjer sva na hitro razložila situacijo, čeprav veliko ni bilo za razlagat, so bile stvari bolj ali manj očitne. Pogledali so me, odprta sem bila par centimetrov, CTG je kazal zmerne popadke, hitro smo naredili še klistir, potem pa so mi dali umetne popadke. Kmalu se je vse skupaj začelo zares...  Je bolelo, zelo je bolelo... A ko so mi na prsi položili najin mali zakladek, majhnega dišečega fantka, je bilo vse v trenutku pozabljeno. Vem, da so me spodaj šivali, a je bilo to sto kilometrov stran. Bila sem kot hippnotizirana, obstajali smo samo partner, dete in jaz. Ko so ga zmerili in stehtali, sem sproti pozabila kakšne so njegove mere, ker mi ni bilo pomembno. Dejstvo je bilo, da se je popolnoma prilegal v najin objem, njegove rokice v najine roke, ustvarjen je bil za naju. Majhne očke, zvedave, na pol zaspane, majhen nosek, majhni prstki, vse tako majhno, pa vendar tako velika ljubezen.  Naslednji dnevi na oddelku so bili prekrasni. Sicer me je bolelo, bila sem šivana, dojenje tudi ni takoj steklo, ampak gledati malega čmrlja, kako spokojno spi, pričakovati kdaj bo prišel partner, kdaj bo cela družinica skupaj, stiskati dete k sebi, vedeti da sem mama, je bilo najlepše doživetje in dnevi so hitro minili.  Ni bilo obale, ni bilo morja. Ni bilo galebov, dolgih sprehodov, masaž in vročega sonca. Bil pa je majhen otrok, sad najine ljubezni, novo rojstvo, prve urice spoznavanja, stik z očmi med dojenjem in skupna crkljanja z očkom. Bila je čista ljubezen, čista sreča. In kot je rekel partner : " Miška, to je bil pa najin najlepši dopust do sedaj. Upam, da ga bova še kdaj ponovila. "




bmateja -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (17.6.2008 8:43:28)

 
V Hippovo veliko torbo damo:
en gel, eno mažo,
eno žogo za na plažo.
Več ni treba, da imamo. :)
V hipu s Hippom, poletje,
bo pravo doživetje!




MEJČI -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (17.6.2008 19:46:33)

NO,JST BOM PA ZELO SKROMNA KAR SE TIČE SANJSKIH POČITNIC.JAZ JIH LAHKO DOŽIVIM TUDI DOMA,SAJ MI NIČ NE MANJKA.JA,PA MI NEKAJ IN TO JE HIPP-OVA NAGRADA!!!
3X HURA ZA HIPP!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image]
VSEM ŽELIM VELIKO ZDRAVJA IN SANJSKO POLETJE!




Wahoo RR -> RE: Nagradna akcija: HIPP Babysanft (20.6.2008 13:49:48)

Nagradna igra je zaključena.
 
Vsem se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje.
 
Nagrajenke bomo objavili v kratkem.
 





Stran: [1]