Kapljice proti krčem? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


xerox -> Kapljice proti krčem? (16.5.2008 12:00:52)

Ali so boljše koroške ali gorenjske?
Kje pa jih sploh lahko kupim, kje ene in kje druge?? A v lekarnah jih ni?

Zdej mam trenutno kuminin sirup in sap kapljice, pa ni nevem kakšnega učinka.




Volga -> RE: Kapljice proti krčem? (16.5.2008 12:05:45)

IZVIRNO SPOROČILO: xerox

Ali so boljše koroške ali gorenjske?
Kje pa jih sploh lahko kupim, kje ene in kje druge?? A v lekarnah jih ni?

Zdej mam trenutno kuminin sirup in sap kapljice, pa ni nevem kakšnega učinka.


Pa tudi ni obvezno, da bodo katere pomagale. Nekaterim otrokom ne pomaga nič, morajo pač prerasti to zadevo. zato jaz svojemu nisem dajala nobenih kapljic, ker je samo še dodatna stvar za uboga mala črevca, ki že tako komaj folgajo z mlekom. Ti pa lahko probaš enih sedem vrst, pa potem prideš do ugotovitve, da ne pomaga nič ali pa morda bodo pomagale istočasno, kot bi krči sami prenehali.




Naja30 -> RE: Kapljice proti krčem? (16.5.2008 12:15:29)

Kot je rekla Volga, tudi sama ne verjamem kaj dosti v te kapljice. Moji hčerki niso kaj dosti pomagale, mogoče na začetku malo ker so sladke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Moral je preteči določen čas in so krči minili. Imeli pa smo koroške.




jajula -> RE: Kapljice proti krčem? (16.5.2008 12:19:05)

nam niti gorenjske niti koroške niso pomagale, ampak domžalske[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




massylou -> RE: Kapljice proti krčem? (16.5.2008 12:22:02)

Nam so pomagale samo koroške. Ampak zares pomagale, čeprav najprej nisem verjela, da je to sploh možno. Jaz jih ne morem prehvalit in nekaj mojih kolegic tudi ne.
So pa seveda izkušnje različne.




smejčica -> RE: Kapljice proti krčem? (16.5.2008 12:34:54)

Tudi meni so se zdele koroške super. Gorenjskih pa niti ne poznam, tako da....
No, moja je koroške oboževala in jih še zdaj. Da bi krčki zaradi tega res prenehali, ne vem no. Pri naši so bolj za tolažbo, zaradi sladkosti. :)
Dajem jih pa samo ponoči, če se kdaj zbudi (dam na dudo kako kapljico) in mala takoj spi dalje. Ali pa če gremo na sprehod z vozičkom (ni več rada v vozičku, pa bo zadnjega stara šele 6 mesecev), če gremo v trgovino  (jih morem obvezno meti zraven, ker ji hitro postane dolgčas)

,....  Drugače čez dan pa jih praktično ne uporabljamo. :)




anny1 -> RE: Kapljice proti krčem? (16.5.2008 12:37:01)

Hallo, nam so malenkost pomagale gorenjke, se jih pa seveda dobi v lekarnah. Sicer je pa meni kolegica povedala, da niso vse enake. Ene so iz janeža, kumine in komarčka, ene samo iz dveh(janež&komarček ali kom&kum ali kum&jan) ali pa samo iz ene sestavine kumine, možno pa je da se dobi sam janež ali komarček- niti v dveh lekarnah niso iste kaplice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No saj tako je meni razložila kolegica,ki je fermacevtka, tako da .... srečno




Stran: [1]