memole -> RE: Poroka 2009 (17.11.2008 9:54:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: saraja Čer moje zlate nevestice!! Pa je spet vikend za nami!!! No, glede oblek, pa vsega tega se še midva nisva ravno zmigala v tej smeri, da bi že iskala!Upam, da naju ne bo čas prehitel!!Ker se šele bolj na začetku mi povejte, kdaj ste doma povedali, da se bosta poročila, kdaj ste priče zaprosili, kdaj ste šle na matičnega, k duhovniku;skratka čimveč informacij bi imela. Sej vem, da sem malo zakompleksala.....Ampak, koga bom vprašala, če ne vas!!!Vas drage moje!!! Želim vam čimlepši večer!!! Ejla! Moji so vedeli kaj hitro saj živiva pri njih ostali so pa izvedeli za roj.dan od najine tamale ko me je moj dragi zaprosil in mi dal prstan! Na matičnem še nisva bila sva pa civilno poroko že rezervirala in greva en mesec prej samo zapisnik naredit,za cerkveno se grem v sredo zmenit oz povprašat ker naj bi bil čas za to samo zjutraj do ene 3h popoldan,moja priča bo moja sestra in sem ji že prej rekla da bo moja priča ker drugega nočem,moj si pa priče še ni izbral! Če te še kej zanima prašaj! Pa lepe priprave na poroko vama želim![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|