*maja -> RE: Poroka 2009 (17.12.2008 10:09:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 zdaj mi pa povejte ali ima katera kak pameten nasvet, jaz bi rada imela namreč za poroko res sanjsko obleko, kot vsaka, sam ta obleka bi bila videli veliko lepše, če bi jaz par kg., izgubila pa mi nekot ne gre to od rok..., imam 62kg, rada pa bi prišla na 55[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pa ne vem kako bo z mojim sončkom na poroki, kdo dejansko ga bo popazil in dal spat..., to me kar muči malo... Kar se KG tiče jst se ubadam z njimi že cca. 4 mesece in sem uspela spravit dol do sedaj 4 kg rada bi jih pa še cca. 4-5 da pridem na svojo idealno težo. Sam je [sm=hudicek1.gif] težko, sploh glede na to da se mi je nabiralo zadnjih 8 let pa po nobenem porodu (pa sm jih dala čez že 4 [sm=smiley36.gif]) nisem vsega dol spravla. Jst mam za enkrat taktiko manj žri, sam sm mogla zraven začet še mal migat da se kam premakne. Tako da kakšnega pametnega nasveta žal nimam. Meni za enkrat uspeva se pa res držim tega da ne jem po sedmi zvečer. Jaz se s tem kdo mi bo mulce spat spravil še ne ubadam, bomo že pokombinirali, bomo že kakšen babi servis zrihtali al pa mojo sestro pa bo, bomo itak meli fešto tam, kjer bodo tudi sobe za spat.
|
|
|
|