Abraham- zaprisega. iddeje... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


Pilar -> Abraham- zaprisega. iddeje... (1.7.2008 11:46:27)

Daaaan!

Ena prošnja: moja mami bo kmalu praznovala abraham in rada bi dobila zaprisego....pa tudi kakšno zanimivo igrico, ali ne vem kaj....pripravili ji bomo sicer filmček o njenem življenju, poklicali smo njeno sošolko iz srednje šole, v kontakt stopli s prijateljico iz Kanade.....še kakšna ideja? Karkoli bom vesela in že vnaprej hvala!!!!




Pilar -> RE: Abraham- zaprisega. iddeje... (4.7.2008 10:50:15)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], nč al kaj?




baguSka -> RE: Abraham- zaprisega. iddeje... (4.7.2008 11:19:16)

zaprisego sama sestavis in sprintas... mas pa se diplome, ki jih dopis v teh stacunah s spominki in darili... eno mas v btc-ju v hali A - uspodi na sredini.. tam blizu magic-shopa... samo na kontra strani... majo full tega, pa tud kaksne ideje se dobis tam take za te fore...

jaz sem npr mojmu fotru nardila slikovni album... od rojstva naprej... in zraven pisala komentarje... se je nasmejal do solz in se zdej ga skor vsak dan pogleda... je bil cist navdusen... :)))




Stran: [1]