Kake so vaše izkušnje? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav



Sporočilo


TETIKA -> Kake so vaše izkušnje? (8.7.2008 14:01:17)

V 9. tednu sem po 1. nosečnosti imela spontani splav. Čiščenje ni bilo potrebno. Malo berem po netu, nekateri pravijo, da v tem primeru ni potrebno čakati s ponovno zanositvijo, kake so vaše izkušnje?




tj81 -> RE: Kake so vaše izkušnje? (8.7.2008 14:10:09)

tetika, kolikor sem sama seznanjena s tem, je priporočljivo počakati nekaj časa. Govori se o treh ciklusih. Je pa res, da ne govorim iz lastnih izkušenj, ampak iz pripovedovanja moje kolegice. Njej se je zgpdilo podobno in je s strani ginekologa in zdravstvenega osebja dobila take napotke.

Drugače pa ti želim, da čimprej zagledaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].




TETIKA -> RE: Kake so vaše izkušnje? (8.7.2008 15:36:27)

tj81, hvala za odgovor in vzpodbudne besede, sem jih bila vesela. Ja smo se zelo, zelo veselili otročka, tako, da res komaj čakamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]




Anonimen -> RE: Kake so vaše izkušnje? (8.7.2008 21:10:57)

Sama sem tudi imela ss na začetku nosečnosti, kontrolirali so mi hormon ßhcg dokler ni padel pod enoto 10, kar je  pomenilo, da se ej res dejansko vse ščistilo samo od sebe (abrazija ni bila potrebna) in Pušenjak je rekel, da ni potrebno čakati. No, midva nisva.




Naja30 -> RE: Kake so vaše izkušnje? (8.7.2008 21:21:26)

Moja prva nos. se je končala z abrazijo, ker je srček nehal biti. G mi je rekla, da naj po krvavitvi počakava eno M in potem lahko spet poskusiva. Tako sva naredila, imela sem še eno M, potem pa zanosila in uspešno donosila.




Stran: [1]