žalost..... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


cmokec -> žalost..... (26.2.2005 19:18:13)

Sisiy, ne greš mi iz glave, zato ti še enkrat želim, da ti čimpreje uredijo tvojo težavico, da boš kmalu srečka nosečka.

:angel::miska::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica:

cmokec




Sisy -> žalost..... (26.2.2005 19:36:49)

hvala cmokec :rozica:




Ksenči -> žalost..... (26.2.2005 20:19:09)

Sisy
ne bodi že vnaprej žalostna, saj so meni ravno tako kot je napisala Pia 73 na HSG ugotovili, da imam en jajčnik neprehoden, in da imam še pregrado. Pri laparo in histeroskopiji pa v zvezi z jajčniki niso nič ugotovili, septum oziroma pregrado pa so mi uspešno odstranili. Se pravi, da izvidi HSG niso nujno točni. Zato z veliko volje in optimizma naprej. Sam poseg laparo in histeroskopije ni boleč, ker si tako pod narkozo, in ne boš verjela, za nagrado dobiš še 7 dni bolniške.:sloncek: Na koncu vse O. K.

Čao!:rozica:




anajmad -> žalost..... (26.2.2005 20:57:51)

Sisy, me je kr šokiral,ko sem prebrala to novico.Par dni me ni blo,pol pa tole:(:(:(:(:(:(.Glej,ne se sekirat,boš vidla,da bo potem vse v redu.Misli pozitivno in boš vidla ,da bodo rezultati.Poglej mene,trenutno me spet bolečine zdelujejo in si mislim,samo en mesec pa bo kmal konc.Pa poglej,sem kr neki hudga skoz dala,pa vseeno mislim pozitivno in si mislim-slabše ne more bit.Tako si tudi ti misli,ni nujno da ne bo nič,lahko da bo,jst srčno upam,da bo,res:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
en lp:morje:D.




Meggi -> žalost..... (26.2.2005 23:00:59)

In meni so prišle solzeeeeeeee. Zakaj morajo nekateri čez take preizkušnje ?????????

Hudo mi je , kaj šele tebi.

Če beseda kaj pomaga ŽELIM TI čimprejšnje okrevanje in vajinega :angel: v naročju.

VSE DOBRO.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]