| 
				  Eca ->  RE: štrudl  (23.7.2008 19:56:40)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   Pri nas pa gre najbolj v promet z višnjami. Tudi kupima testo za štrudl, potresem z višnjami, sladkorjem, drobtinami in včasih še dam gor malo kisle smetane. Zavijem in štrudl  namažem še zunaj s kislo smetano. Potem spečem in mnjami..... Še boljši pa je s testom iz Hoferja, ki je malo "listnato" in je tudi namenjeno za izdelavo  zavitkov in rogljičkov....      Pri zavitku z jabolki včasih dodam tudi mak ali mlete lešnike ali orehe, ali naredim samo z makom. Vse kombinacije so dobre, če  le jeste  te sestavine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  .      Lp, Eca      p.s.   Moja mama naredi slano varianto s šunko, sirom in origanom (ala piza sestavine) in potem zrola v štrudl. 
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |