bakker nagrade (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Od rožce do solatke



Sporočilo


Nea_teja_ -> bakker nagrade (27.7.2008 20:05:24)

Zanima me če je katera dobila darilo (5 daril)in če je sploh kaj vredno.




valentina2006 -> RE: bakker nagrade (27.7.2008 21:07:03)

Teta od mojga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je dobila... jest ti lahko samo za uro povem, ker mi jo je šenkala... ročna ura Quartz - črn pašček, ura je pa srebrna s kamenči, štirikotne oblike... ma nč posebnga... za HVALA je pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]... no, pa čas tud kaže [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Nea_teja_ -> RE: bakker nagrade (28.7.2008 11:57:37)

No evo sem jest dones preverla kako je to.Meni je isalo na listu da dobim pet daril plus da sodelujem v žrebanju za denar.Dones mi pa pravi gospa v bakkerju da dobim eno izmed petih daril in štiri presenečenja.Matr kok goljufajo sam nategujejo folk.




Gina -> RE: bakker nagrade (28.7.2008 16:52:06)

Jaz sem sicer zadnji katalog stran vrgla, tako da nimam pojma, kaj je namenjeno za darilo, lahko pa ti povem, da sem še vsakič dobila tisto, kar je pisalo, da dobiš. Enkrat nek vodnjak, brezvezen, ki ga bom stran vrgla, ker se prah nabira gor, drugič en fotoaparat, ki ga ima ta mala za igrat zdaj, ker je tudi brezvezen, enkrat se mi zdi da neke čebulice, a so bile anemone al kaj, ko jih pol ni ven prišlo, pol pa jih je ok. Ma bekker ni glih najbolj fajn, pa tudi dragi so. pojdi raje v kakšno dobro vrtnarijo, pa boš več dobila za ta denar. Z njihovimi čebulicami imam sicer dobre izkušnje, z ostalo robo pa ne, niti najmanj ne.




Stran: [1]