|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 15:54:39   
kaja02
mishel- kak cartl je tvoj mali, pa priden je tudi, če spi tako dolgo.

Imam jaz tudi občutek, da bom več spala potem kot pa sedaj, ko si sploh ne najdem placa.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 15:56:32   
andrejaboris
MIshel David pa je pravi cuker! Res je lep!

_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:12:09   
sayuri
Joj, kako je pa danes vroče user posted image . PA še klime ne upamo imet prižgane, ko sta mala dva notriuser posted image . Zdajle popoldne smo vsi zaspali user posted image . Saj, kaj pa češ v tej vročini počet user posted image .

mishel, kak cuker je David user posted image . Vidim, da ga imaš v kratkih rokavih. JAz ju imam samo v bodiju z dolgimi rokavi in v nogavičkah. PA ju bom jutri tudi v kratka rokava dala, ker jima je vroče. Sta zgleda take sorte, kot jaz - nam je hitro vroče user posted image

cebrca in gajka, sem se nasmejala, ko sem brala, kako vama drugi pametujejo. user posted image user posted image user posted image  Sem tudi jaz že slišala nekaj "pripomb". Tudi jaz letam bosa po stanovanju, ker je tko vrče, pa me potem mami sam grdo gleda user posted image . PA skoz poslušam, da moram veliko počivat, ne noge prekrižane met user posted image  - kao za krčne žile user posted image , sam s tem itak nimam težav, pa veliko moram pit (jaz pijem mrzel čaj in vodo). Prvič slišim, da se vode ne sme pituser posted image  PA od sosede sem slišala pripombo, da sem premalo oblečena za zunaj user posted image user posted image user posted image  KAj naj dam puhovko nase al kaj user posted image  Kratki rokavi in kiklca je zame čist spodobna oprava za 30 in več stopinj user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz zeloooooooooooo pogrešam sadje user posted image  Tolk enga sadja je zdajle poleti zunaj, jaz pa samo gledam lahkouser posted image . To pa je stvar, ki bi jo z veseljem pojedla. KAkšno jabolko, pa breskve, pa grozdje.....user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:13:20   
cebrca
Drugače pa ČESTITKE VSEM MAMICAM (ena pred mano in mislim da šest za mano na seznamu), ki vas nisem mogla spremljat v živo, kaj se dogaja! Bravo punce, pridno cartajte!

Vsem ki pa še čakate (v skladu s PDP) pa GO GO, da bo mlaj naredil svoje!

Jaz počasi prihajam k sebi in si vsakič malo več trenutkov priborim tudi zase. Vaja dela mojstra in je tako vsak dan lažje!

Se vam moram pa še enkrat vsem zahvalit za so skrb in spremljanje na forumu. Nisem huda, ker ste klicale, prej ganjena, ker vas je tako skrbelo. Oglasila sem se pa takoj, ko sem bila kolikor toliko pri sebi!

MOJA ZGODBA
Zjutraj ob pol petih mi je počasi začela odtekati voda, tako da sem rabila 10 min, da sem ugotovila, da je to to. Moj je šel še v štalouser posted image user posted image , potem pa hajdi proti LJ. V P mi je voda začela oreng odtekati, čez sem dala vso proceduro in okoli  osmih so se začeli moji popadki na 6 minut. Ob 9h so me pošibali v porodno sobo in sem bila odprta 1,5cm. Da skrajšam: našibali so mi umetne popadke, ker moji so bili sicer močni ampak se nisem odpirala! Potem sem preživela 12 ur popdakov na 4 do 2 minute. HB da je bil user posted image z mano in mi pomagal dihat. (Dihanje res pomaga !!!!!) Vmes so se zamenjale 3 babice (eden je bil mlad fant, ki se je mojemu user posted image totalno zameril, ker se pri zdravniku ni nič potegoval zame). Ko sem bila popolnoma odprta, sem morala potiskati. V tem času me je zdravnik 3X pregledal in v tretje rekel CR (jaz sem se kar oddahnila, ker nisem mogla več). Imela pa sem zastoj poroda, ker sem imela čisto medenično vstavo in se mali ni spustil niti za mm.
Za info pregledujejo z roko, pri meni je šel tako daleč, da je otipal ritko od malega (bolelo je ko user posted image , še huje kot popadki). Čutila pa sem popadke samo v medenici in nikjer drugje!

CR je trajal približno 40 min. Spomnim se, kako so me pripravili in kako sem se morala prestavit na mizo. Moj naslednji spomin pa je, ko vidim mojega user posted image kako drži najino štručko in mi govori, da imava sina user posted image user posted image user posted image

Na intenzivni sem se zbudila ob 11H zvečer in hotla kar vstat, da bi prišla do mobitela, user posted image user posted image user posted image seveda tudi mignit ne moreš. Dala mi ga je potem sestra, da sem poklicala moža in da sva se zmenila za ime! user posted image user posted image user posted image

Moj naslednji spomin pa je, ob 4H zjutraj, ko sem morala vstat za na WC. Brez problema in brez vrtoglavice, se mi je pa tako kri ulila, da sem naredila cesto do WC-ja, sem tako zašprintala, da me sestra, ki mi je tlačila rjuho s postelje med kolena, ni mogla dohajat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednjič ko sem bila budna, pa sem že pisala SMS Zoji Miši kako je z mano!

Ob 3H popoldne pa sem prvič videla najinega sineka Ivana in bila kar  malo ljubosumna na moža, ker ga je lahko po porodu takoj popestval!

Če prav se je vse skupaj vleklo 15 ur (uradno) mi je 12 ur popadkov minilo kot 3 ure. Našibali so me z analgetiki, tako da sem med popadki enostavno samo spala in se spominjam samo utrinkov. V glavi imam nekako samo lepe in smešne spomine. Zadnja babica, ki me je imela v oskrbi, je rekla da sem sprobala obe varianti poroda user posted image user posted image user posted image . Kar se mene tiče, sta mi enakovredni.
Pa drugim za spodbudo, mene niso nič prestrašili. Jaz bi šla jutri spet rodit, samo da bi lahko spet držala svojo štručko na rokah. Saj so bolečine ampak je res, ko enkrat mine, niso več važne in jih res pozabiš!

Najine bojne rane pa so moji šivi, ki so jih res lepo naredili. Ivan pa je imel čisto opraskano ritko (hraste 5x5 cm na obeh straneh ritke user posted image user posted image ) od toliko ur popadkov, da je imel na ritki 4 dni obkladke, ampak to se je tudi že zacelilo. Ko sem na kartonu gledala poročilo s CR je bila tudi ekstrakcija težavna in malega so oživljali z masko. Jaz sem potem zastopila tako, da je bila popkovnica tista, ki ni pustila, da bi se pri meni obrnil ali da bi se pri porodu spustil nižje in jim je to tudi pri CR delalo malo težav.


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:14:12   
sayuri
Aja mishel, mi imamo tudi prvo posvetovalnico 20. avgusta. Me prav zanima, koliko bosta pridelala do takrat na teži? user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:20:13   
sayuri
Joj cebrca, kakšna porodna zgodba.user posted image  Sem jo kar požirala. So te pa namatrali - 12 ur popadkov pred CR user posted image . SAmo, da je z Ivanom vse v redu in da se tudi ti dobro počutiš. KAj potem si imela CR v splošni anasteziji? PA katetra ti niso vstavili - zaradi WCja mislimuser posted image  JAz sem imela 2 dni kateter in je blo tko fajn, ko ni blo treba na wc hodit user posted image  user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:21:04   
sayuri
Pa kje ste zdajle vse ? Ste šle rodit, al kaj?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:26:36   
cebrca
andrejaboris tudi meni ni jasno, zakaj ne bi smela vode, v P so nam jo kar naprej nosili za pit! Oblečene pa naj bi bile zaradi tega, da si ne bi prehladile prsi, ki so ful občutljive. Saj mi je vse jasno, ampak na kuser posted image mi gre, ker vsi mislijo, da pri 31 ne znam mislit s svojo glavo, to je tisto, kar mene najbolj razdraži!

Aja pa še ena cvetka: Ko se začne delati mrak in če prideš od zunaj v hišo, ne smeš takoj k otroku, ker bo potem imel krče in bo zeleno kakal!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čipka in lana777 ne se bat medenične vstave in naj vaju moja zgodba ne prestraši. Meni ni bilo nič grozno. Sprobala sem obe varianti in sem čisto OK. Pa še prihranjeno mi je, ker nimam oči nič zmatrane in cel presredek user posted image user posted image user posted image user posted image . Kolikor sem se pogovarjala v P, manj boli CR, kot pa šivi na presredku, pa še lažje sediš user posted image user posted image .
Edino kar bi priporočila, če bosta vajina user posted image zraven in če se otroček ne spušča, naj zahtevata CR. Kolikor je moj zastopil pogovore sester in babic čez vrata s CR odlašajo do zadnje sekunde zaradi zavarovalnice, ker je tako drag! Naj vas ne matrajo s popadki tako dolgo, če ni potrebe! Če bi jaz imela v sobi kakšno bolj sposobno babico, bi šla najbrž prej na CR.



_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:27:17   
andrejaboris
Hoj Sayuri jaz sem tu!

Cebrca zdaj so mi pa user posted image stople na oči! KOmaj čakam, da  tut jaz dobim v naročje mojga srčeka! So te pa namatrali! Samo glavno da je zdaj vse ok!!!




_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:33:54   
cebrca
sayuri ne nisem imela katetra, samo takrat, ko mehur obarvajo, da ga ne prerežejo. Potem pa te našibajo, da hodiš na WC. Mislim, da zaradi tega, da vstajaš, da se ti kri čisti iz maternice in da se spet mehur požene v pravilno delovanje, ker jih zelo zanima kolikokrat in koliko si šel na WC.
Pa splošno anestezijo sem imela, sem si kar oddahnila, ker res ni enostavno prekladanje z ene mize na drugo med popadki. Pa takrat sem si res že želela, da bi se nehali!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:41:36   
gajka
sayuri - imate pa res dirke, sem se nasmejala tvoji zgodbi. user posted image  To, kako ti vsi vedo samo pametne nasvete delit, pa je itak tako, da najbolje, da ti grer skozi eno uho not in skozi drugo ven. user posted image  Meni je zadnjič ena znanka, ko sem bila na sprehodu, zatežila, kaj delam že pokonci, ker bi kao mogla 1 mesec ležat... user posted image  Glede bosih nog pa je tudi patronažna rekla, da mogoče res bolje vsaj na začetku vsaj v nogavicah skakat po stanovanju, bojda je res nekaj zaradi krčnih žil. Pač recimo, da poskušam vsaj to ubogat... user posted image  To, da ne bi smele vode, pa tudi jaz prvič slišim. user posted image  Vem, da je takoj po porodu kako uro nisem smela - nekaj zaradi preverjanja možnosti notranjih krvavitev. user posted image  Glede sadja pa je patronažna rekla, da jabolka in banane komot jem, izogibam se naj pa agrumov, breskev itd. Čeprav v P so nam ful velikokrat breskve dali... user posted image  100 ljudi, 100 čudi!

mishel - imate pa doma že pravega korenjaka. user posted image  Luštkano!

cebrca - pišuka, si pa res ne predstavljam, da bi se mogla toliko ur matrat v porodni...  Sicer pa je najbolj važno, da tudi na svojo izkušnjo, kakršno koli že, zreš pozitivno. user posted image  

Aja pa še ena cvetka: Ko se začne delati mrak in če prideš od zunaj v hišo, ne smeš takoj k otroku, ker bo potem imel krče in bo zeleno kakal!

user posted image  user posted image  user posted image


(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:47:23   
sayuri
gajka v porodnišnici ste sadje dobili user posted image user posted image user posted image   V Postojni zelo pazijo pri prehrani nosečk. Mene še kuhana jabolka napnejouser posted image , tko da bi verjetno tudi ta mala dva. Prvič sem zelo pazila pri prehrani, ap se je obrestovalo. Bom pa čez kake 2 tedna začela postopoma s kakšnim sadjem.

Aja, tist cvetka  cebrca o tem, če prideš notri ko se mrači, da otročki zeleno kakajo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj takega pa še nisem slišala user posted image user posted image user posted image .
Aja mamice, a vaši otročki kakajo samo rumeno? Ker moja dva tudi zelenkasto user posted image  PA ne hodim v mraku zunaj user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:49:30   
sayuri
Sem sklerozna user posted image . Povejte mi, če ste že dobile obe odločbi iz socialne- tisto za porodniško in tisto za nego in varstvo? JAz sem samo za porodniško zaenkrat dobila user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:56:16   
gajka
sayuri - Rok že 2 tedna kaka samo rumeno. Pa kdaj tudi po mraku hodim zunaj! user posted image  Glede odločbe za nego in varstvo otroka - sem tudi to že dobila. Je moj user posted image  prejšnji petek nesel papirje na CSD, pa sem ta teden že dobila odločbo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:57:52   
Erin
KONČNO SO INTERNET NAZAJ PRIKLOPIL... user posted image user posted image user posted image smo bili od 11 brez...
No sosedove čistilke pa nisem ujela, bom pa kar sosedom rekla naj ji rečejo..me prav malo briga kaj si bodo mislili..če bodo imeli kaj za nazaj rečt,  bom pa pomedla, dala na smetišnico pa šla gor in ko bodo vrata odprli jim vrgla prah v glavo: To je pa vaše ane, sem našla na mojem balkonu...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: betty


zanima me ,ce vam je ginekolog predlagal odvzem brisa na streptokok B?



Meni ga ni predlagala, sem ga kar sama, je bil pa samoplačniški -35€ - user posted image , toda vreden denarja. Sem vsaj mirna glede tega, ker pravijo da je večja verjetnost da ga imaš če si imel probleme z vnetji, jaz pa sodm v ta "razred"

pingo80 - četitke za obletnico!user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - drži se..samo še malo user posted image Pa ravno vozek si dobila... gre pa vse tako kot pri Maji... ja jaaaa..boš kmalu mamiuser posted image

Barbarinha - lepo da si se ponovno javila...sem prav "padla not" v tvoje izčrpno poročilouser posted image

kaja02 - tudi mene skrbi utrip mojega srca...že nekaj dni ga imam zjutraj okoli 120 utripov/min user posted image user posted image user posted image Potem se sicer čez dan umiri ampak vseeno... upam, da ni kaj narobe..

mishel - kako je DAvid že velik fant..pa tako cort...user posted image

joooj gremo že rodit nooooooouser posted image
Sedaj grem pa še prebrat zgodbo od cebrce, preden me spet ven vrže...


(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 16:59:34   
cebrca
Evo sem nazaj, sem šla tiker spremenit!

sayuri
za odločbe ti ne vem pomagat, sem brezposelna.

Pri nas v P sem dobila prve dva dni, ko lahko začneš jest zmiksane jagode in smetano v čežano user posted image user posted image user posted image , pa prej ti ves čas tupijo, da so jagode alergen!!!

Drugače pa nismo dobivale svežege sadja, ampak samo kompote. Sveže sadje pa tudi jaz že zelo pogrešam.

Ja zaenkrat Ivan še čisto rumeno kaka, ni še noben ob mraku prišel domov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJA Pa včeraj sva od patronažne že dobila dovoljenje, da lahko greva na kratek sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji torek nas čaka pa prvo kopanje user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:01:48   
gajka
sandra123 - pa da vidimo zdaj, če ima košuta res kake nadnaravne lastnosti... V ponedeljek oz. torek bi moglo biti to jasno črno na belem. user posted image

pablo - a potem bo vendarle enkrat naslednji teden tudi za tvojega user posted image  dan D?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:03:54   
Erin
Ooooo cebrca - kakšna zgodbauser posted image ... samo da se je vse srečno izteklo  in si tako pozitivnauser posted image user posted image user posted image Si se pa namatrala, boga...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:05:51   
gajka
Nam so v P (Celje) dali vsak dan vsaj eno enoto svežega sadja (jabolke, banane, breskve). Kot sem že enkrat rekla, bi bilo dobro, da se enkrat vsi tile zdravstveni delavci skupaj vsedejo in enkrat za vselej dogovorijo, kaj bodo govorili, ker dobiš toliko različnih informacij, da ti na koncu ni čisto nič jasno.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:08:14   
astrea
popoldanska user posted image user posted image user posted image  postrežena.

mmmm paše po spancu... zdaj me kar redno odnaša popoldan za 2 uri. Je že prav, saj ponoči nič ne spimuser posted image


user posted image user posted image joooj, mishel, kakšnega cukrčka mašuser posted image user posted image


cebrcauser posted image user posted image user posted image  za opis porodne zgodbe, kljub bolečinam. kapo dol!

sayuri, tudi jaz sem dobila samo ta prvo odločbo

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:17:37   
cebrca
mishel imaš pa pravega princa. Če bi lahko še jaz slikco od svojega gor dala, bi bila skoraj kot dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša drži se in vztrajaj, sta bili obe že tako dolgo časa pridni, da rabita res še zelo malo časa potrpet.

Zdaj sem se spomnila, tiste, ki bi rade rodile. Mogoče pa beljenje pomaga. Imam podobno izkušnjo kot mislim da mishel. V ponedeljek sem možu pomagala belit otroško sobico, v torek zjutraj sem pa šla v P. Poizkusit ni greh user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cebrca -- 1.8.2008 17:18:23 >


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:18:20   
Erin
  user posted image SEZNAM GP, CTG, AMNIO.: user posted image
                         
04.8. - Zoja Miša
04.8. - Tato
04.8. - andrejaboris
04.8. - Erin
04.8. - karmar
04.8. - nyna84
05.8. - astrea
05.8. - vika1
06.8. - kaja02
06.8. - LenaG
06.8. - betty
06.8. - tejkaz
06.8. - matejchi
06.8. - ČebelicaMaja
06.8. - pingo80
06.8. - dojenč
07.8. - *zvezdica*
07.8. - tatly
07.8. - aradej
07.8. - Krysia
08.8. - LinaK
08.8. - anaya
08.8. - buhtlčk
11.8. - anita goitan
11.8. - Vilika
12.8. - Višnja
12.8. - Ryssa
12.8. - Barbarinha
13.8. - Barbarinha

   user posted image         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ


< Sporočilo je popravil Erin -- 1.8.2008 17:26:40 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:28:38   
gajka
Zdaj sem se spomnila, tiste, ki bi rade rodile. Mogoče pa beljenje pomaga. Imam podobno izkušnjo kot mislim da mishel. V ponedeljek sem možu pomagala belit otroško sobico, v torek zjutraj sem pa šla v P. Poizkusit ni greh


Hmmm, a veš, kaj sem jaz delala dopoldan tisti dan, ko mi je zvečer voda odtekla? Malo sem omare v otroški sobi retuširala... Naključje?!? user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:30:32   
Erin
    user posted image  user posted image user posted image

user posted image PDP
Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +12 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 27.let  Jesenice/ +16 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image Jan/Lev) 33.let +10,5 kg

user posted image 02.08.

~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +11 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter


user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let MB/ +15 kg
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +9,5 kg


user posted image 05.08.

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +10 kg

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +16kg

user posted image 08.08.

~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) 34.let +11 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image  user posted image )
30.let +16 kg


user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 30.let  +15 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let KR/ +8 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image Leon) +13 kg
~ LenaG (user posted image Tisa) 31.let MB/ +20 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +23 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +10,5 kg

~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

user posted image 14.08.

~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +11 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +10 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +16,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +6 kg
~ m_m (2. user posted image ) 26.let +17 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +18 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +18 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 28.let  MB/ +15 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +6 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +20 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +11 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg


user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +14 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela Nina) 28.let  +12 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg
 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +11,5 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +11 kg


user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +9 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +12 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +10 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg


user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +18 kg

~ clara23 (user posted image ) +11 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ anckabancka (3.user posted image user posted image ) 28.let
~ aradej
(2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +4,5 kg


user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let +10 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image Kaja Lina) 31.let LJ/ +15 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image


(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 17:30:49   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

 Glede odločbe za nego in varstvo otroka - sem tudi to že dobila. Je moj user posted image  prejšnji petek nesel papirje na CSD, pa sem ta teden že dobila odločbo.


gajka kere papirje? Men je rekla na CSD, da po izteku 105 dni porodniške na isti obrazec avtomatično dobiš še odločbo za nego in varstvo, da pa jih ne dajo skupaj, če se še kaj spremeni vmes al nekaj podobnega? Tko da na kratko, daš vlogo za porodniško - 1 list in tist list, katerga izpolnijo v službi in to je to.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?