Menstruacija in izcedek. Še katera? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


Anonimen -> Menstruacija in izcedek. Še katera? (3.8.2008 20:41:39)

Pozdravljene,

V začetku tega tedna sem imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  in ponavadi jo imam 5 dni. Vse je izgledalo normalno. Do sobote se je krvavitev že zmanjšala, da sem imela le še dnevni vložek. V soboto zvečer sva z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]  in po [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]  se mi je kar fajn ulilo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Naslednji dan je bilo še kar kaj za obrisat.

Podobno se mi je dogajalo pred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , če sva z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] , nikoli pa še po [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , čeprav to še zdaleč ni bilo 1.. Sem pa v soboto 1x na wc-ju opazila sluz, ki se je kar vlekla.  

Je imela že katera podobno situacijo?
A je kaj zaskrbljujočega?

Hvala vam za odgovore.
Lep pozdrav in želim vam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] .




pikicao. -> RE: kaj je to? (3.8.2008 20:46:20)

zivjo,

lahko da si mela se kaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] (tetke v seb) in pol k je blo mal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] se je se ven ulilo. pomoje je to to, kr men se je to tud ze nrdil.




Naja30 -> RE: kaj je to? (3.8.2008 21:15:25)

To je verjetno ostalo še od [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Meni se je tudi še kdaj vlilo, če sva takoj po njej imela akcijo.




Stran: [1]