beyba -> RE: Nova borba se pripravlja III. (2.10.2008 19:15:35)
|
Oila babe da se vam na hitro oglasim...mam še 14 minut časa potem se gremo pa kopat....Pa do takrat jo ma očio, če le ne bo kake panike...Prosim špelči za hitri pregled kaj vse sem zamudla...To še vemda je ladenka noseča in da je vidla srčka...ostalo pa nič več...Naj ena na hitro mal napiše kaj je novega. Pri nas je takole : V torek smo meli posvetovalnico, razultati.... Težka je 7750 s cunjam plenico...Tko da so mal odbil in v knjižico napisali 7550g, veliki smo 65 cm obseg glavice pa imamo 42 cm. Zdej že veselo pasemo kravice, se suvereno samostojno obrnemo iz hrbta na bok in naprej na trebuh, ter izpod trebuha potegnemo roko. Zdej se je začela naglas smejat, itak bi bejba že sedela, se sama dviguje, sam je zdravnica rekla naj jo še mal bremzamo.....Kaj še...Aja ne vem če sem že povedala PONOVEM OBOŽUJEMO VOZIČEK IN V NJEM VEDNO ZAKINKAMO( če le nismo lačni) Sem namreč prišla do zaključka da ni marala košare na voičku-lupinca ja, voziček ja , košara ni govora se je drla ko jeshar.... Bili smo cepljeni, pa prostovolno sem se odločila tudi za ceplenje rota virusa (btw. stane 150 eur) le tega dobi skozi usta ga mora pojesti pa se je drla k nora, ker so ji v usta tišal neki druzga kar ni bla joška :-) ko so jo v stegnčka sšpiuknili je blo pa čist ok, tut zajamrala ni... Je panika, tko da grem vse pripravit pa mogoče zvečer pripopam še slikice če bo čas... Babe moje mislim na vas in držim pesti da vse kar jaz doživljam da boste kmal tut ve ......
|
|
|
|