Argojuhica -> RE: Nova borba se pripravlja III. (22.9.2008 20:43:07)
|
Hvala za čestitke. Ja sem majčica in če sem prav izračunala je to 30. 5. 2009. Recept: potrebujemo: Črni mleti poper in domače pravo žganje brez dodatka sladkorja ali zelišč. Meni ga je zrihtala sodelavka iz Bosne. Poper nasuješ v dve tetra vrečki, ki sta zašiti s treh strani. Ne skopari, naj ga kar bo. Vleži se v posteljo in položi vrečki na predele jajčnikov. Polij ju z žganjem. Vrečke si fiksiraj z elastičnimi spodnjicami in se zavij s toplo odejo, šalom... To pusti čez noč. Jaz sem to ponovila 5x zapovrstjo. Čutila sem neverjetno toploto, vendar ne neprijetno, nasprotno. Čutila sem blagodejn učinek, kot da mi pobira vso neg. energijo ven. No in čez par dni nama je uspelo. Mogoče ni to to, vendar poskusite lahko. Sodelavka mi je rekla, da jih kar nekaj pozna, ki so si poslužile to metodo in jim je uspelo. Opozarjam pa vas, da promili še en čas ne bodo zapustili vaše spalnice. Mogoče tudi to pripomore k zanositvi, saj delo opravljaš bolj sproščeno. Poskusite držim pesti. Sicer pa se ne počutim nič nosečo, tako, da sem delala danes tretji test in tudi ta je pokazal lepi črtici.
|
|
|
|