RE: Kopalke na plaži (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


picola1 -> RE: Kopalke na plaži (18.8.2008 20:55:42)

U, Otika...hvala za tole razlago. Vedela sem itak, da je to nudistična plaža, nisem pa vedela nikoli, kaj pomenijo te kratice. Napisala si pa skoraj prav : Kleider, namesto Klaider (če nisem že pozabla iz šole), vse ostalo pa [sm=smiley20.gif].




kjava -> RE: Kopalke na plaži (18.8.2008 21:26:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika


IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Ej, kaj je to FKK?


FKK pa je oznaka za nudistično plažo/kamp. V nemščini pomeni Frei Klaider Kultur ... no ne vem, če sem slovnično čisto prav napisala, pomeni pa v takem hitrem prevodu kulturo brez obleke.



Aha, hvala![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zato vprašam, ker sem v toplicah vidla na en ograji ta napis, pa sem si mislila, da je to mejbi kakšna privat površina, ker so mel svoj tuš. Čez živo mejo pa nisem pogledala. Če bi, bi mi blo najbrž jasno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




lunca77 -> RE: Kopalke na plaži (19.8.2008 12:13:05)

Ja ja to je res svnjarija če se otročiček v morje polula. Fej in fuj!!!Ko se pa na eni najlepših plaž na svetu zgodaj zjutraj domačin pošteno pos... pa potem to morje počasi spira pa ni problema dat turistu brisačo gor a ne (no ja kar ne veš ne boli)? Nagi otroci da vas motijo ker se na brisačo vsede, mene bolj moti to, da je nevzgojen ne nag. Mi pa ne hodimo na "javne " plaže, karkoli to že pomeni, ampak tja kjer smo tudi odrasli lahko nagi, če želimo.
Me pa mal skrbi obsedenost s pedofili (baje se najbolj zbirajo okrog šol in vrtcev - pa dejmo pol otroke doma šolat).




Felicity -> RE: Kopalke na plaži (19.8.2008 12:33:43)

Naša (še ne 3 letnica) je na morju v kopalkah, ko jih zmoči, preoblečemo, dokler jih ne zmanjka. Ko jih zmanjka, dobi spodnjice.
Lani je bilo enako, pred leti,  ko je bila še v plenicah, je bila v vodi naga, potem zunaj v plenici. Za morje velja.
V toplicah je bila kot pleničar v plavalni plenici.

Sedaj pa, ko je stalno v muvingu raje vidim da je oblečena. Zaradi sedenja vse povsod, morebitnih padcev in podobno.

Meni je ogabno, ko vidim nage otroke po raznih igralih in gugalnicah na morju. to pa ja priznam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Na plaži me za druge otroke ne zanima. Kakor hočejo.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]