Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Elektronska varuška 28.3.2015 14:48:17
|
|
|
|
tamara_c
|
Živjo punce, sicer vem, kakšen odnos imajo ljudje do anket in res ni moj namen "smetiti" foruma, ampak ker sem pri raziskovanju za magistrsko naletela, da se ravno tukaj pogovarjate o elektronskih varuškah, bom poskusila srečo. Ravno pišem magisterij o povezanih stvareh (Internet stvari oz. Internet of things) in v praktičnem delu se osredotočam na pametne elektronske monitorje. Če bi bila katera od vas pripravljena deliti svoje mnenje o tehnologiji, zasebnosti podatkov in karakteristikah el. varušk, bi ji bila zelo, zelo hvaležna. Anketa traja do 6.4., je povsem anonimna, rezultati pa se bodo uporabili zgolj v študijski namen. Najdete jo na naslovu: https://www.1ka.si/a/59532 Hvala za pomoč! Tamara
|
|
|
|
RE: Elektronska varuška 8.5.2015 16:51:49
|
|
|
|
MarjanJ
|
Zdravo, če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji. Zaloge so omejene. lp
|
|
|
|
RE: Elektronska varuška 5.7.2015 17:14:41
|
|
|
|
janezb1
|
Imamo Angelcare in smo zelo zadovoljni, ker ima zraven še podlogo za pod jogij, ki te opozori, če otrok ne diha več... _____________________ odvetnik | etiketa | marketing | vedeževanje
|
|
|
|
RE: Elektronska varuška 3.2.2018 17:46:45
|
|
|
|
kokos4 RR
|
Pozdrav, vem, da je od zadnjega komentarja minilo že skoraj 3leta, pa vseeno, da ne odpiram nove teme, me zanima ali ima kdo elektronsko varuško naročeno iz tujih spletnih strani, npr. ebay, aliexpress ? Zanima me, kako se obnesejo, ali se splača naročit, saj je cena najmanj pol nižja, kot pri nas.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?