biba77 -> RE: IUI (22.6.2009 21:41:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mića gapi čestitam jaz pa imam eno vprasanje ce bi mogoče vedela katera zakaj je v iui postopku en teden po njemu- iuiu potrebna se ena inekcija (potpora morebitni nosecnosti) prosim naj mi katera odgovori k sem cisto nova v temu na kliniki si pa itak samo stevilka in te na hitro odpravijo ker svoje delo na zalost opravljajo cisto rutinsko 15.6. sem imela prvi uz s klomifenom sem pridelala dva folikla 14 in 20mm,tako da sem isti dan dobila stopko ob 22h,nato pa sem imela iui 17.6. ob 10h danes 22.6 pa si moram dati drugo inekcijo zanima me pa kdaj lahko delam test kupila pa sem test viola ki ga lahko delas pred zaostankom vendar nisem sigurna zaradi te 2 inekcije ze vnaprej hvala vsem za odgovore za vse nas drzim pesti lp mica, to je praksa v A, ali ne? v mb tega ne pocnejo. celo tako je, da so se pred stirimi leti za podporo od IUIja, pa do testa dali dabroston, zdaj pa tega ni vec. da bi vedla, kak vpliv ima injekcija na test, poglej, kaj vsebuje. vse je odvisno od tega. ali pa napisi pa bomo malo pogooglale. ce je ista logika kot pri dabrostonu, verjetno vsebuje progesteron (ali podobno) in ne vpliva na rezultat testa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] gapi, lepo, da so te spustili domov. doma bos najhitreje okrevala, ne? jaz sem pa danes imela IUI. je bilo vse kar zelo hitro. obicajno ga imam sele 19. ali 20 dan, tokrat pa 15. imela sem en folikel in upamo na mali cudez. ce ne uspe, gremo okoli novega leta na IVF. no, drzite se, (ne)cveke, biba77
|
|
|
|