dysan -> RE: IUI (19.10.2009 9:06:30)
|
Dobro jutro [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Jooooj dolga bo to do vahti, resnično kravžljanje živčkov šele zdaj prihaja.... Počivam ful, nekaj me spodaj po jajčniki šraufa, vendar sem drogač OK!!!, pazita me 100%, mi kosilca kuhajo, pospravljajo, pomivajo, sesajo....skratka zlata sta ta moja lubi in hčerkica [sm=smiley1.gif], se bom še preveč razvadila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ejla ufff okrogla-z dvojčkoma, ufff komi čakam... Boob ja kaj je zdaj to, a še ne misliš pojt v rim?....temu tvojemu bebiju je pa resnično prelepo pri mamici....že tak zgodaj ve kaj je zanj dobro....[sm=smiley36.gif] neelica res bi lahk bil to zadnji krog, kak si ti?...že fajn poskakuje po trebuščku? Barbara31 ja zdejle bi te pa najrajši po ritki, vedno-vedno misli pozitivno, samo eden je lahko ta zmagovalni, jaz se že 10 let trudim prit do drugega bebija, se še vedno bom, enkrat bomo vse mamice prvič, drugič, tretjič.... to sigurno.....močno...močno stiskam pesti zate, samo pozitivno misli, prosim te.....enga velkega [sm=smiley31.gif] ti pošiljam... Pogrešam pa našo pupo hanybany, ki čaka pošto za IVF, zdaj bi jo že mogla dobit....kje si hanybany? javi se nam kaj.... Lep dan vam želim pupike moje...RVI...
|
|
|
|