Klavirka -> RE: IUI (13.11.2009 11:35:16)
|
Draga Hojliho, v KCLJ sem bila trikrat na IUI. Tudi četrtič sva hotela probati, ampak smo šli prehitro iz tretjega v četrti postopek, tako da 4. IUI nismo speljali, ker so folikli preveč zrasli. Potem so me dali v čakalno vrsto za komisijo in sem slišala da letos nič ne bo iz tega, v naslednjem letu bi pa čakala kar še nekaj mesecev. Zato sem se odločila da "skočim" vmes še do Reša. Pri njemu je pa tako, da je prvi postopek treba plačati, drugi je pa na koncesijo in tako naprej. Gre pa vse zelo, zelo hitro. Takoj na prvem posvetu, mi je naredil UZ. Rekel je naj naslednjič pridem drugi dan M. ciklusa, prej pa naj kupim zdravila z Mađarske (naročila sem jih kar po pošti). Vse skupaj sva opravila v nekaj dneh, saj sem kar kmalu dobila M. Da ne boš mislila da je pohlepen, saj je rekel da greva kar na KC če sva že tam. Ampak, ko sva rekla da želiva pri njemu zaradi čakalne vrste in da nama je lažje dati denar kot pa čakati in čakati, naju je komot sprejel. Aja, pa še nekaj - osebni ginekolog mi je dal napotnico za njega, kljub temu da hodim še na KC. Zaradi tega me UZ pregledi nič ne stanejo, le IVF in zdravila. Je zelo, zelo prijazen, vsaj do naju, kljub govoricam. Meni je boljši od vseh na KCLJ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Upam, da sem ti kaj pomagla. Srečno Hojliho! Klavirka
|
|
|
|