mag3 -> RE: IUI (3.2.2010 14:29:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončk1 IZVIRNO SPOROČILO: mag3 Ojla punce. Nova na temi, nisem še v postopku, ampak imam napotnico za GK LJ, naročena 2.04.2010 pri dr. Drobniču. G mi je rekel, da glede na izvide mi bodo najbrž z inekcijo vbrizgali semenčeca. To je pol najbrž IUI. Če grem 02.04.2010 prvič tam, kako to pol poteka, koliko časa se čaka?? Imam pa narejen HSG in laparoskopijo in je oboje bp. Mož pa je opravil spermiogram pri mojem G in je bil tud ok. Prosim za info okoli tega. Ojla mag3, odvisno...če še nisi bila nikoli stimulirana s klomifenom, se lahko tudi to proba...če pa si čez to šla in kot praviš imaš opravljeno HSG in LPSC...potem mislim, da te bo res dal na IUI. Načeloma ko prideš na pregled in ko bo Drobnič pogledal tvoje dosedanje izvide, ki jih imej s seboj...in če se odloči za IUI potem je za čakat cca. 2 meseca...vsaj tako rečejo...lahko pa je tudi prej. Odvisno je tudi kdaj je na zadnje tvoj partner dal spermiogram...možno je da bo želel Drobnič še enkrat to preverit.... Vse se bosta pomenila...ti pa predlagam da si predno greš k njemu napišeš kaj vse te zanima...in ga vprašaš. Je zelo prijazen zdravnik...ampak mogoče malenkost manj zgovoren...če pa ga vprašaš...pa vse razloži. Srečno, S[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sončk1 hvala za izčrpen odgovor. Tudi Klomifen jemljem, zdaj že 5 krog in marca 6.-zadnji krog, če se nič ne zgodi sem naročena 2.04.2010. Ali misliš, da bodo upoštevali sprmiogram, ki ga je mož opravil pri mojem G, nekje sem prebrala, da zahtevajo, da se pri njih naredi.
|
|
|
|