andreja_p -> RE: I UI (29.6.2011 9:38:38)
|
šičko si pa res dala že nekaj skozi.Jaz ne vem,kako bi preživela dve tako zahtevni stvari.Po mojem bi padla v depresijo ali kaj podobnega.Si sploh ne predstavljam kako je to.Potem pa imaš možnost,da zanosiš po naravni poti,upam,da ti rata in da ne boš rabila v postopek septembra. *zabica*[sm=smiley19.gif] kako to ,da ni uspelo????Veš,da ti je usojeno biti mama,to je vsaki ženski,ne vem zakaj tebi nebi bilo.Kaj pa če tvoja sluznica ni dovolj zadebeljena in se zarodek ne mora vgnezditi????Koliko si imela debelo sluznico,če so ti kaj povedali???Optimistično naprej,pa verjamem,da ti bo ratalo.Ne obupaj prepozno,imaš verjetno še 5 poiskusov.A greš sedaj kar naprej v drugi postopek,ali moraš imeti premor? RedSonja endometrij si imela kar lep.Ja nam mora uspeti,da popravima statistiko teh IUI postopkov,ker so na podnu.Super,da imaš že datum za naprej.Kako to ,da si tako pozno na vrsti za dogovor IVF postopka.A te ni naročila Tatjana?Mene je vprašala kdaj želim da me naroči. V bistvu sem ji predlagala,da bi se rada naročila za naprej,če ta IUI ne bo uspešen.Tako da datum imam 14.07 pri svojem ginekologu v LJ.Želim,da me pregleda in potem se bova dogovorila za naprej.Želim si da tega nebi bilo treba vendar imam občutek,da se temu ne bom mogla izogniti[sm=smiley19.gif] .
|
|
|
|