curly -> RE: I UI (13.5.2012 19:08:42)
|
Ooooo, [sm=smiley19.gif], žal mi je za slabo novičko! Jaz imam samo 1 postopek za sabo. Prejšnji mesec smo prvič dali to skoz. Lahko ti samo povem, da je bila žalost ob neuspehu nepopisna, zato sem si obljubila, da od zdaj naprej nimamo več velikih upov. Boljše je imeti majhna pričakovanja in bit presenečen, kot pa imeti velika pričakovanja in bit razočaran. Jaz sem prvič imela Klomifen in drugič bom imela isto, zato smo morali en krog zdaj pavzirati, ker Klomifen tanjša sluznico in če je pretanka ne pride do vgnezditve, tako da zdaj čakamo, da pride naslednja menstruacija, da lahko spet gremo na UZ-je in v postopek. [sm=smiley1.gif] Nama so dali napotnico za 3 IUI-je, tako da naju čakata še 2 postopka, potem pa IVF. Razgovor imava septembra. Kam pa ti hodiš? Jaz hodim v MB. Glede na to, da hodiš na UZ-je, mislim, da bi (če bi kaj videli) ukrepali! Jaz sem imela preden sem šla na IUI neko cisto oz. tvorbo v maternici pa so rekli, da bo z menstruacijo šlo to ven. No, res je šlo - ko sem prišla naslednjič (po menstruaciji), je bilo vse v redu! Torej ti greš že zdaj v nov postopek, takoj po M? Upam, da bo ta uspešen, v tretje gre rado! [sm=smiley2.gif] Lep preostanek nedelje ti želim in naj M čim prej mine!
|
|
|
|