|
aspera -> RE: IUI (19.6.2013 13:01:20)
|
Pozdravljene punce! Sem nova na tem forumu. Zanima me, če je še katera imela ali pa ima v kratkem IUI? Da malo poklepetava oz. poklepetamo na to temo[sm=smiley1.gif]. Za nama je prvi postopek IUI, ki sva ga imela 12.6., se pravi danes je točno en teden od takrat in se probam čim manj obremenjevati s tem, če je uspelo oz. če ni. Sicer sem bolj pesimistična kar se tega tiče, ker imava po mojem bolj slabe šanse za uspeh. Z mano je sicer vse v redu (sem bila na vseh teh preiskava pred IUI), partner pa ima zelo slab spermiogram. Kolikor sem razumela sestro Tatjano iz Leonišča (hodiva v LJ), nama je doktor dal samo 1 postopek inseminacije, potem imava pa spet posvet pri njem in predvidevam, da naju bo dal takoj na IVF oz. ICSI. Ne vem no, to so samo moja predvidevanja. Si pa drugače zelo želim, da bi nama uspelo, ker se teh ostalih, bolj invazivnih postopkov kar malo bojim. Sam postopek IUI zame ni bil boleč, edino po njem sem imela 2 dni malo boleče jajčnike. Drugače sem bila pa pridna[sm=smiley36.gif] in sem pridelala kar 3 večje folikle: 16, 21 in 22mm[sm=bravo.gif]. Zdaj je pa vse mirno, nimam nobenih znakov nosečnosti ali nenosečnosti [sm=smiley36.gif]. Tako da čakamo ...
|
|
|
|