|
obayifo -> RE: IUI (19.2.2009 21:31:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76 obayifo, mene zanima, kako je kaj s temi zadevami v AUT. Ali si šla tudi na vse preiskave gor? Kje točno si bila? Na koga si se obrnila? Pa še ti mi povej kakšno info, ki se ti zdi pomembna. Sem še čisto na začetku pa malo zbiram informacije, da se bom lažje odločila. ojla, s preiskavami smo začeli že leta prej pri nas, pri svoji, potem na GK, potem sva ša do Dr.Reša in v kombinaciji z njim smo delali IUIje v Grazu, ker sva potrebovala darovano seme, za katerega se pri nas predolgo (za moja leta in delovanje jajčnikov) čaka. V Avstrijo sva hodila na Kinderwunsch Klinik k dr. Schenku, klinika pa je malo pred Grazem v kraju Dobl. Tam so zelo prijazni, vse je lepo urejeno, poskrbljeno za zasebnost in ostalo... Kontaktirala sva z njihovo embriologinjo, ki je Slovenka. Skratka - do IUIja sem bila v Reševih rokah - po IUIju pa oni predpišejo terapijo, termin za krvni test... Cenovno pa - za prvi razgovor in dogovor o postopkih sva dala 154€, za IUIje pa po 433€ + seme darovalca. Zdravila sva kupovala pri nas, razen 'vgnezditvenih' injekcij, ki sva jih dobila tam. Če te še kaj zanima, kar vprašaj. LP
|
|
|
|