bambi75 -> RE: Ambulanta MB (5.8.2009 19:57:47)
|
Ojla Sem sedaj odprla RR pa ste bile na vrhu. To pa mislim da se mi še ni zgodilo, sem vas morala stalno iskati. Pridne, da malo več pišete. Miklarom seveda bo tokrat vse ok do konca, nič skrbet. Tassi pa tudi ti ne obupat. Jaz sem si rekla , da skoristim vsaj te postopke , ki mi jih plača država, potem bomo pa videli. Me je opogumila ponovno punca, ki je rodila punčko prejšnji teden in je bila v 13- tem postopku. Jaz pa sem bila včeraj po nekaj mesecih spet v MB. Torej zaradi moje napotnice, ki je še veljavna v LJ smo morali malo prestaviti postopek, tako, da bo punkcija nekje konec oktobra. Torej nekje po 11 mesecih od prejšnjega postopka v MB. No mam pa vsaj lep roza list, čeprav mi je bil tisti rdeči, ki bi ga mogla dobit bolj všeč. No pa bo že. Teden gor ali dol. Se mi zdi september, da bova nekje skupaj v postopku, če imaš razgovor naslednji teden, ali pa me boš za kakšen teden prehitela, če skupina še ne bo zapolnjena do naslednjega tedna. Kaj pa dobivate se še kaj v CE na kavici? BI se pa mogoče še jaz kdaj pridružila, sedaj ko spet bolj spadam v MB.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja pa pozdravljene še vse nove na tej temi, čeprav bi bilo bolje, da takih tem sploh ne bi rabili.
|
|
|
|