|
beba75 -> RE: Ambulanta MB (13.10.2009 20:16:56)
|
september no to pa ni glih fajn, da te je takole zagrabilo.Glavno da je že boljše, sedaj pa se le pazi. talika lepo da urejata stanovanje, saj veš kako pravijo "najprej štalca, pol pa kravca" in mislim da vama bo kmalu ratalo kar po naravni poti daga79 jaz sem bila zraven september, ko sva prišle po zdravila. Škoda da se nismo spoznale. db le pogumno naprej. Trije meseci bodo hitro mimo pa si že spet na vrsti ( vsaj tako pravijo da tako to gre). Obvezno se oglasi ko boš kaj hodila po MB, veš pogrešam to najino čvekanje. Bom pa tako jaz v nov. na bolniški, pa bi se lahko kaj zmenile. Punce moje, tole špikanje pa je meni full grozno in boleče. Trebuh me boli sploh se ne smem dotaknit mesta kjer sem že dobila inj., pa še plava sem. Ne vem kaj je to ampak nikoli nisem bila tako občutljiva, zdaj pa mi je res vsaki večer groza ko mi daje mož inj.(sama si tako ne zmorem)., če si resnično ne bi želela otroka bi pa zdaj obupala. Pa drugače nisem taka, sem velik optimist in ne obupam kar tako. No pa saj bo, mogoče so pa krivi ti hormoni , pa me malo "meče". Punce imejte se lepo, lep večer vam želim!!!
|
|
|
|