Mrzla jesen-zima..obutev (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


sonchek -> Mrzla jesen-zima..obutev (15.9.2008 13:13:15)

Kaj ste ali boste obule svojim malčkom za jesen zimo..jaz pojma nimam..
Naša namreč še ne hodi, dviguje se pa že na nogce...se pravi, da tudi če bomo zunaj je najverjeteje ne bom mogla imeti skoz na rokah...
Stara bo kmalu 10m...se pravi čez dva, tri mesece bomo hodili..kaj naj ji kupim za obut...pojma nimam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Škornje, superge...res rabim vašo pomoč....
hvalaaaaaaaaaaa




ona -> RE: Mrzla jesen-zima..obutev (15.9.2008 13:17:33)

Jaz sem kot prve čeveljčke kupila od cicibana,take,da jih je imela jeseni in še za zimo!Najbolje,da greš malo po trgovinah in ji provaš kaj obut[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Maleal -> RE: Mrzla jesen-zima..obutev (15.9.2008 13:20:56)

cicibanove za prve korake




2 Sraki -> RE: Mrzla jesen-zima..obutev (15.9.2008 15:26:46)

Po ta novem Razvojna ambulanta odsvetuje vse ala princip cicibanove čeveljčke, zaradi togosti obuvala. Priporočajo pa vsa mehka obuvala, z ne pretrdo in ne previsoko opetnico. Ala princip športnih copatov (nike, adidas, ect. ) in takih ter podobnih variant.

Sicer pa počakat dokler se le da z nakupovanjem in hojo v čevljih, ker je najbolje da se uči hoditi bosa oz. v nogavičkah z bremzicami.




frufru -> RE: Mrzla jesen-zima..obutev (15.9.2008 21:01:27)

Naš je decembrski, pa smo mu kupili shooshoo copatke. Posavljal se sicer je, samo shodil je pa šele februarja. Za hudo zimo smo meli pa ene goretex adidaske, pa še to bolj zaradi toplote.




janca -> RE: Mrzla jesen-zima..obutev (15.9.2008 21:18:57)

Ja razvojna enkrat priporoča ortopedsko obuvalo drugič mehko. Jst sem našmu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kupila prve cicibanove čeveljčke malo bolj visoke. Zej pri dveh letih je čez poletje nosil samo krokse, danes sem mu obula mehke supergice, ko bo pa še malo zahladilo pa gojzarčke, tudi cicibanove. So se prejšno jesen in zimo dobro obnesli. Tko, da mislim, sam da mu bo toplo, pa po lastni izbiri.




kaya2007 -> RE: Mrzla jesen-zima..obutev (15.9.2008 21:55:11)

Stara bo kmalu 10m...se pravi čez dva, tri mesece bomo hodili..kaj naj ji kupim za obut


takrat ji boš kupila itak druge čevlje-na to kar računaj. jaz sem tudi tako vnaprej kupovala, pa je vedno vse prerasla. na tvojem mestu bi kupila nekaj čim bolj mehkega, poglej še malo v geoxu, tam sem videlo full mehke supergice, ki so pomoje namenjene ravno za to fazo.




Stran: [1]