[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.9.2008 13:45:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




aluš -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 13:58:43)

Midva sva hodila 1x tedensko na uro pravljic v knjižnico.
Drugače pa igrišče, tam so tudi drugi otroci, da si mogoče najde kakšnega prijateljčka, ti pa tudi kako mamico za klepet.
Pa kakšna aerobika , ples, šport, boš morala mal prečikarat kaj imajo v tvoojem koncu za tolk majhne. Ker za predšolske je kar precej, za bolj tamale pa ne vem.




Anonimen -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 13:59:51)

No, naš Jure je tud še doma (sicer ima trenutno šele 1,5 leta) in bo še kar lep čas. Do 3 leta sigurno - ker bo za 2. RD dobil sestrico in bomo potem skupaj doma še eno leto. Je pa tudi za 1,5 letnika (pa mami tudi) grozno, da si samo doma. Mi imamo srečo, da imamo v vasi enega fantka iste starosti in se z njegovo varuško hodimo igrat na igrala, včasih sta pri nas v peskovniku in norita z našimi igračkami, včasih gremo mi k njim. Popoldne pa ima zopet eno punčko s katero se družimo. No, pa nismo samo doma in okoli doma. Pač greš malo v Tivoli na igrala, kjer so drugi otroci, pa v Mercator center (mi gremo v Šiško na igrala notri, če je zunaj slabo vreme ali premočno sonce čez poletje), pa zunanja igrala so tudi fajn. Potem lahko greste na palvanje - je tako za najmanjše kot za malo starejše otroke...

Pa še en zanimiven link; KLIK.




Naja30 -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 14:23:18)

Dokler tamala ni šla v vrtec, sem imela veliko družbe - tako zase kot za njo, mamice vrstnikov. Tako da je bila kar veliko v družbi otrok. Srečevali smo se pri nas ali njih doma, na igrišču, v igralnicah... Idej je veliko.




Maxica -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 14:23:36)

Mi smo Maxa tudi pustili letos še doma. Problemov z varstvom nimamo, v vrtec pa je lansko leto, ko smo poskusili, skrajno nerad hodil, pa še bolni smo bili vsi po vrsti, tako da smo se skupaj odločili, da bo eno leto še doma, drugo leto, eno leto pred vstopom v šolo, bo pa šel. Bo pa imel letos 2x na teden telovadbo, 1x na teden hodi v cicibanove urice, pa v gledališki abonma ga bom tudi letos vpisala. Sicer se pa z njim dosti ukvarjamo doma, tako da ni glede tega prav nič prikrajšan.




Naja31 -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 14:27:43)

Nalin, a lahko vprašam zakaj? Pa se spomnim da si pisala kako zelo rad hodi v vrtec?




Doll -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 14:49:17)

Mi bomo tudi imeli mlajšega do 3 leta doma,zaradi bolezni se odsvetuje da gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
zdaj je še premajhen,a s starejšim k ona vsake toliko ostane doma pa delamo tole: ustvarjanje z plastelinom,risanje z temperami,z tistimi barvami za roke ali kako se že reče,ko gre lep odol,rezanje različnih likov z škarjami,ustvarjanje z hrano recimo iz krompira narediš ježka itd.
Učenje številk ,črk,učenje ang preko cd-ja,razni sprehodi,igranje z žogo itd




puncica -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 15:20:44)

nalin zakaj ga boš pa dala ven a je spet mali kej bolan?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.9.2008 16:00:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




tinaaja -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 17:53:02)

Kaj pa ce ga das v zasebno varstvo? Bolezni je veliko manj. Pa ce je se mala skupina, toliko bolje. Ali pa morda varuska za 3 ure na dan, da ga pelje ven. Pa ga pelje na kaksna igrala ali kaj podobega.




Naja31 -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (22.9.2008 21:33:30)

Ja, Žan gre ven, ker se je Jonasu sedaj spet vse začelo ponavljat in smo se za las izognili bolnici Pediatrinja nas je opozorila, da če se mu bodo ponavljali tako hudi bronhiolitisi, da bo ostal pljučni bolnik, česar pa si ne želim.


Ojej, to je pa res hudo. A Jonas potem vse to od Žana "pobere"?

Pa pri tej starosti res že potrebujejo družbo. Jaz vidim kako je moj Marko srečen v vrtcu in med prijateljčki.

Oktobra se začnejo v knjižnici Šiška ure pravljic, ob sredah ob 17h.Samo da veš. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




puncica -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (23.9.2008 7:29:42)

Joj nalin tole je pa grozno, pa tako dobro vam je šlo, ker vem da vam mal finance nagajajo verjetno zasebno varstvo ne pride v poštev, kaj pa kakšna študentka (sicer ni študentka ampak jaz sem se spomnila Ribice z RR [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] čeprav ona je zdej v šoli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] ), da ti Žana za kake 2 ure ven pelje na igrišče, mogoče pred vrtec (če to dovolijo) da bi bil vsaj malo z otroci ki jih pozna) pa to, ker sej se bo ubogemu revčku še zmešal doma, pa tako rad je hodil v vrtec, nič kaj zavidljiva situacija in verjamem da bo tako tebi kot njemu hudo. Držim pesti da se situacija uredi čim prej.




honey -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (23.9.2008 8:11:23)

Naš je tudi star 3,5 leta in je že od vsega začetka v varstvu pri babi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Pa bo tudi še kar ostal pri njej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ampak ona 2 sta res ves čas zunaj. Hodita na sprehode, delata kaj okrog hiše, hodita gledat krave, lame, s kolesom se vozita ipd. Res pa je, da živijo v hiši in na vasi, kjer je veliko takih zanimivih stvari za našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Drugače sta pa veliko tudi na igrišču. Pa naš je hodil lansko leto na ABC telovadbo in od začekta je bilo zanimivo, potem se je pa že zelo naveličal in je še že s težavo šel. Tako da letos bomo spustili telovadbo in bo raje hodil na praviljice. Ja, pa že lansko leto je hodil  z babi na praviljico in se je vedno veselil, da bo šel.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.9.2008 16:04:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




*bubi* -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (23.9.2008 16:13:56)

Baby center reklamira neke zabavne urice v LJ.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.9.2008 23:48:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




marcela -> RE: Starejši otroci, ki niso v vrtcu (24.9.2008 9:11:21)

 Kaj pa kakšna plavalna šola g-rega recimo ali kake jezikovne urice za Žana? Pa misliš,da bo res tamlajši majn bolan,če starejši ne bo hodil v vrtec? saj če bo hodil le na igrišče in telovadbo se lahko ravno tako naleze od drugih otrok. No ne vem samo moje razmišljanje. Jaz na srečo tako hudih težav z boleznimi nisem imela,ko so v vrtec hodili razen to da je sin do 3 let bil 2 tedna doma 3 dni v vrtcu 10 dni doma 2 v vrtcu...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.9.2008 23:39:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]