trdozimc -> RE: Decembrčki 007 - II. del (21.10.2008 22:08:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica IZVIRNO SPOROČILO: želva Tole s kruhom.. jaz ga delam ene 14 dni kar naprej, potem se naveličam okusa in ga 14 dni kupujem. Drugače pa fino hiša diši, kadar se kaj peče. A tebi rata tak mehak, luknjast kot v trgovini? Meni kar noče in noče, je bolj "gost". Tistemu, ki ga dobiš v trgovini, dodajo neko penilo, da je bolj mehak. Ne vem, če se da to penilo kje kupit. Tud moj kruh je bolj gost. Nekaj je pa odvisno od moke, če delaš iz bele je bolj mehak, če pa iz mešanice (polnozrnate, krušne, ržene, koruzne) kot jaz je pa bolj gost. Mal ga sicer lahk izboljšaš z več tekočine, sam je pa pol tud bolj "moker". Ja, pa še marsikaj drugega mu dodajo, za kar sploh nočeš vedet. Tak domači je super ena a [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image], pridne punce! IZVIRNO SPOROČILO: želva Trdozimc, ti si pa fina ratala z vinčkom. Se Boškota ne upaš več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] da ne bi slučajno... Ah, kje!!!! To pa že ne, ampak saj veš, kaj pravijo za ribo in njeno plavanje .... Pa tudi celi Boško sredi dneva - hmmmmmmmmmm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: Foxina aja, bejbe...jst sem 1. dan v službi...led prebit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Jaz sem tudi počasi že nestrpna in malo naveličana čepenja doma. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Oj, na uro sem pa tudi jaz pozabila - čeprav moram rečt, da mi ta prestavitev bolj ustreza kot pomladanska, ampak tema bo pa res že ob petih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Mi smo tudi imeli en taaaaaaaaak lep dan!
|
|
|
|