pikica* -> RE: Decembrčki 007 - II. del (12.11.2008 11:31:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Meni je Leclerc zelo dobra trgovina, ampak me malo moti, da je samo v MB. Če bi kar naprej hodila samo v MB v trgovino, se stvari več sploh ne bi cenovno splačale, ker moraš računati tudi bencin. Pa še samo en avto imamo in tudi to zna biti včasih problem. Ja, če je daleč, potem res ni ravno smiselno hodit tja nakupovat. V LJ je to malce lažje, ker imaš vse v bližini, čeprav je po drugi strani res tudi to, da malo izgubiš občutek za razdaljo in se ti zdi blizu, dejansko pa narediš kar precej km. Kako pa zdržite samo z enim avtom? Pri nas ni variante, da nam znese. No, že zaradi služb ne, ker imava oba tako delo, da sva precej na terenu. Imava pa to srečo, da imam jaz služben avto, ki ga imam tudi za privat vožnje. Med porodniško sem ga sicer morala vrnit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], ampak ga čez dva tedna dobim nazaj. Tako se bomo zdaj končno lahko losali enega avtomobila (med prvo in drugo porodniško sva imela poleg mojega službenega, še dva svoja avtomobila, ampak je eden ves čas stal na parkirišču. Držala sva ga pa zato, ker sva vedela, da bom z odhodom na porodniško ostala brez službenega).
|
|
|
|