Priporocilo varstva (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


barbarasegula -> Priporocilo varstva (24.9.2008 14:26:56)

Pozdravljene vse, ki iscete skrbno in ljubece varstvo za vase najdrazje zaklade!
Rada bi samo napisala, da smo neizmerno zadovoljni z mini vrtcem, ki ga obiskuje nasa enoletnica, in opogumila vse mamice, ki koncujete s svojo porodnisko, da ne skrbite... ce boste nasle tak vrtec kot je nas, boste ve edine, ki boste jokale za preteklimi dnevi:)
Nasa malcica je od samega zacetka vzljubila svoj vrtec, svoji vzgojiteljici ter otroke, ki ga obiskujejo. Mislim, da je bila nasa odlocitev, da jo damo v vrtec z enim letom pravilna, saj ce bi bila doma sama z varusko, se ne bi pol toliko zabavala, da pa sploh ne govorim o napredku, ki ga opazamo z vsakim dnem, ko pride iz vrtca!
Ker se bosta v kratkem sprostili dve mesti, novih otrok , ki bodo ostali brez vrtca ter s tem zelo zaskrbljenih mamic pa je vedno več, sem se odlocila, da bom vsaj kaksni od njih mogoce pomagala s tem pismom, za vse podrobnejse informacije me lahko kontaktirate na ZS.
LP Barbara
P.S.:Vrtec se nahaja v LJ in stane mesecno 330 evrov




Naja30 -> RE: Priporocilo varstva (24.9.2008 19:01:54)

Ne vem, če se ti bo za 330 evrov katera javila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




barbarasegula -> RE: Priporocilo varstva (24.9.2008 19:08:17)

Glej Naja 30, nikogar nikamor ne silim, rada bi samo dala komu, ki je bil v isti stiski kot jaz pred pol leta, majckeno pomoci. Nam se ta cena bolj splača kot vrtec, ker smo v najvišjem cenovnem razredu, ostali pa naj pač premislijo, kako bodo.




Naja30 -> RE: Priporocilo varstva (24.9.2008 19:40:45)

Sej nisem nič slabega misla s tem. Super, da si objavila. Pravim le, da je pa zelo drago, dražje kot vrtec. Če se vam bolj splača, pa super.




Stran: [1]