Anonimen -> RE: Koruzništvo? (24.9.2008 19:10:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kanny Pozdravljene, Za katero varianto bi bile prej: 1. Za to, da se skupaj živi na koruzi pri fantu in se nato čez čas poročiš? (pri tem upoštevajte, da se poznate že vsaj 2 leti in skupaj preživljate podaljšane vikende) 2. Ali ste za to, da se prej poročiš, nato zaživiš pri fantu? Ta tema mi je dala misliti. Jaz sem mogoče bolj za drugo varianto. Zakaj: Verjetno te njegovi starši obravnavajo drugače če si poročen - si verjetno 'vreden',več. Če si koruznik se mogoče čez čas težje odločiš za poroko, pač zaradi navade. Ti fant mogoče ne more nič naprej kdaj metati 'npr. kakšna si bla pa prej k sva bla na koruzi'. Mogoče je občutek lepši, če prideš poročen živet skupaj - neko novo poglavje. No, zdej bi pa rada malo vaših mnenj slišala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Čisto vseeno je, oz. najbolj važno je, da si življenje urediš tako, da sta oba partnerja srečna in zadovoljna. Kaj si o meni mislijo njegovi starši ipd., pa mi dol visi. Podlaga za mojo srečo je vse kje drugje kot pri tastu in tašči.
|
|
|
|