Noče se več..... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


total -> Noče se več..... (15.3.2005 17:43:10)

Pozdravljena, imam en problem in sicer:zmeden:: moj:duda: se noče več čez dan dojiti,nikakor ga ne morem pripravit da bi vlekel,mogoče potegne 2x,potem se igra ali me grize:grrr:.To se dogaja približno 2 tedna in stanje je isto.Ponoči se rad doji čez dan pa ni varjante.Saj nimam nekega navala mleka,da bi me skrbelo ampak vsaj tolk ga je da bil lahko to pozizal.A je imela katera takšne težave in kaj naj storim?bojim se da bom čisto izgubila mleka,vsaj za ponoči je dobro da ga imama.

Lp:sloncek:




Gina -> Noče se več..... (15.3.2005 20:01:25)

Včasih se otroci začnejo tako počasi odstavljati sami. Mu že tako paše. Nič se ne sekiraj, bo pa kaj drugega jedel, saj je že kar velik.




Mojca P. -> Noče se več..... (15.3.2005 20:46:43)

Smo imeli podobno situacijo. Zelela sem, da bi se vsaj zjutraj in zvecer dojil, pa ni hotel.
Zdaj ga preden grem sama spat zbudim in podojim in zjutraj preden vstane, se pa ze zbudi za hranjenje mu pa tudi hitro potisim ziziko.
Mleka imam tako za dva obroka, cez dan pa tako jemo gosto.:rozica:




LaLi -> Noče se več..... (15.3.2005 21:42:49)

Z mojo :duda: je bilo isto. Dojile sva se samo še zjutraj in zvečer, od približno 7 meseca pa samo še zjutraj. Zdaj, pri 9. ,ji pa včasih tudi zjutraj ne paše. Tudi prav. Saj imajo drugo hrano na razpolago. So že "veliki":)-!




HuAnita -> Noče se več..... (18.3.2005 21:23:06)

To je meni počela pred kakim mesecem, na noč je hotela jesti 3-4x, huje kot novorojenčica! Ponoči se je tkao napokala, da je čez dan samo polivala in ni nič spravila vase. Mogoče je to. Pazi, da ti ne zamenja dneva z nočjo. Čez dan ji velikokrat ponudim dojki, ponoči ji ne ponujam, dam ji, ko je res kriza (max. 2x na noč).




Stran: [1]