hlačne plenice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


bodoča -> hlačne plenice (1.10.2008 8:41:56)

Razmišljam o tem, da bi za malčka kupila hlačne plenice.

kako se kaj obnesejo, a držijo manj urina kot klasične plenice? Kako so primerne za ponoči? Katero firmo priporočate?

Hvala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Splet.Ka -> RE: hlačne plenice (1.10.2008 9:06:50)

Mi imamo Pamperske številka 5. Jaz jih za ponoči ne bi dala, ker so bolj "gibljive" na ritki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kot tiste klasične, ki jih zapnemo z ježki.




tanci6 -> RE: hlačne plenice (1.10.2008 9:11:58)

Mi imamo Pamperske, po novem pa tudi Mullerjeve. Tudi ponoči. Res pa je, da se že odvajamo plenic in da hčerka veliko manj lula ponoči, včasih se zbudi tudi suha. Mislim, da bi vseeno morale vpijati tudi večje količine urina.




Meceno -> RE: hlačne plenice (1.10.2008 9:29:36)

Let s go smo imeli, tudi ponoči . S tem da, moja je punčka in baje se te pleničke če niso tesne ne obnesejo na fantkih. So pa hlačke praktične če si pri zdravniku, al v avtu , kje zunaj, pri sorodnikih,.. ti otroka ni potrebno leže preoblačit.
Malo bolj je problematično če je pokakan,...ne moreš paketka narest. ( nasvet: imej vrečkico v torbi )

Se pa tudi tu navadiš in če je res pokakan greš lepo na WC z njim, ga posedeš gor na školjko ko daš plenico dol, obrišeš s papirji, potem še z vlažilnimi robčki pa če je hudo podelan še pod pipo, nazaj do škojlke, pokrov dol, se vsedeš, daš te hlačke gor in ga počasi še oblečeš. ( govorim če ni previjalnice )

Men so bile fajn




lilka -> RE: hlačne plenice (1.10.2008 10:21:27)

Že prakticiramo halčne, tudi ponoči, pa čisto fajn držijo, pa za v vrtec tudi....Pampres mislim da 5.




*piškotek* -> RE: hlačne plenice (1.10.2008 11:45:11)

Mi pa imamo fantka, uporabljamo hlačne plenice od Pampers (oz.smo jih čez poletje), samo za ponoči pa nikoli, ker se mi zdi, da že čez dan bolj malo "zdržijo". Se mi zdi da ima prej polno pleničko in mu kar hitro premočijo. Če se pokaka je res bolj kriza, ker je ne moreš dat v paket. Čeprav sem pa zadnji paket plenic kupila (mislim da v Milerju) pa imajo zadaj na plenički tak samolepilni trak, da ko je plenička zanič jo enako zložiš kot navadno in s tistim trakom zalepiš eno stran. So pa res praktične, sploh če si kje na poti, obiskih, nakupih,... ker ni treba da otrok leži. Ravno zaradi tega jih pa pozimi ne bomo uporabljali, ker ima oblečene žabice, in moraš potem celega slečt, da mu daš tiste pleničke gor (se mi ne zdijo tako praktične za zimski čas).




bodoča -> RE: hlačne plenice (1.10.2008 13:05:57)

Razmišljala sem o teh plenicah zato, ker mi mali vztrajno vstaja, ko ga previjam in ga je zelo težko previt. Tako pa bi mu te "hlačke" samo oblekla pa je konc.

Za ponoči pa bi obdržala klasične plenice.

Samo zanima me, vse pišete, da imate plenice 5, ali obstajajo takšne plenice 4 tudi? Da ne bom zastonj iskala po trgovinah.




*piškotek* -> RE: hlačne plenice (1.10.2008 13:08:30)

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča
Samo zanima me, vse pišete, da imate plenice 5, ali obstajajo takšne plenice 4 tudi? Da ne bom zastonj iskala po trgovinah.



Ja, obstajajo tudi manjše, naš ima 4 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Lelly28 RR -> RE: hlačne plenice (9.8.2021 18:49:07)

Ali ima katera št 4 od Lumpija, če to sploh obstaja, ker 5 sem zasledila. 





Stran: [1]