|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.6.2020 22:18:59   
Anonimen
Jaz sem jemala maco v Vitanovalovem Fertility + in po mesecu in pol je bil koncno +! 😃

Za scitnico se jemlje kri med 10-16h, tako da ne rabis biti tesc, niti za ostale druge hormone.

(odgovor članu fracek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.6.2020 23:48:20   
*rjavolaska*
@fracek, hvala za tvojo izkušnjo. Upam, da bo tudi moja taka oz. vsaj podobna!

@anonimna, torej so bili pri tebi zadovoljni s folikli 19+?
Si morda imela kdaj IUI v naravnem ciklusu - namreč v takem primeru pa res ne vem kaj pričakovati (kakšno število foliklov, velikost, zrelost ipd)...
Kakšen je pa namen urinskega testa - kaj se meri , kakšne morajo biti vrednosti in kakšen pomen ima?

Hvalaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.6.2020 16:57:12   
Mikrobio_88
Zivjo punce, prosila bi vas za mnenje, namrec izteka se drugi mesec jemanja kapsul Fertil up in mioinozitola. Razmisljala sem da bi Fertil up zamejjala za Fertility +, a ne upam, ker imam koncno po letu in pol redno menstro in se bojim, da bi mi zamenjava zopet porusila cikel.
Sicer pa ne vem ali je redni menstri bolj pripomogel Fertil up ali mioinozitol... Kaj menite?
Kako ste kaj punce, kako vam gre? 

(odgovor članu *rjavolaska*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.6.2020 20:45:09   
Anonimen
Zivjo, nebi vedela kaj je vzrok tvoji redni menstruaciji. Lahko ti povem samo to, da mi je znanka, ki dela v ginekologiji priporocala Fertil up, opozorila naj ga jemljeva oba in vztrajava vsaj tri mesece. Fertilup je po njenem mnenju izmed vseh dodatkov najbolj preverjen, ucinkovitost je podprta tudi na raziskavah 🤷 nisem se pa poglabljala, zato samo delim mnenje, ki sem ga slisala in ne vem, ce je res tako. Nekatere tu so zanosile tudi z drugimi dodatki, mozno je da imajo celo enake sestavine.Srecno!

(odgovor članu Mikrobio_88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.6.2020 21:56:27   
Mikrobio_88


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zivjo, nebi vedela kaj je vzrok tvoji redni menstruaciji. Lahko ti povem samo to, da mi je znanka, ki dela v ginekologiji priporocala Fertil up, opozorila naj ga jemljeva oba in vztrajava vsaj tri mesece. Fertilup je po njenem mnenju izmed vseh dodatkov najbolj preverjen, ucinkovitost je podprta tudi na raziskavah 🤷 nisem se pa poglabljala, zato samo delim mnenje, ki sem ga slisala in ne vem, ce je res tako. Nekatere tu so zanosile tudi z drugimi dodatki, mozno je da imajo celo enake sestavine.Srecno!



Anonimen, hvala lepa, meni je drugace Fertil up super, ker se mi zdi po sestavinah najbolj "popolno" prehransko dopolnilo za plodnost/urejanje cikla.
Ampak ker ima Fertil up notri crno deteljo, ki vpliva na  estrogen, jaz pa imam endometriozo, ki je estrogensko obcutljiva bolezen...bom na pregledu vprasala kaj priporocajo, upam pa da mi ne bo treba prenehat s tem, ker mi je res dokaj uredil cikle. 
Sicer pa glede na diagnoze in tezave ki jih imam nimam ravno visokih pricakovanj glede zanositve s Fertil upom, ceprav je nekaj punc tu zanosilo ob uporabi tega. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.6.2020 0:52:46   
Anonimen
Ko sem jaz primerjala dodatke mi je bil Fertility+ najbolj vsec po sestavi in je tudi klinicno preverjen. Jaz mislim da nimate kej zgubit, ce 3 mesece npr jemljete enega, pa poem 3 mesece drugega. Ce bodo problemi pa prekinite... Izgubit nimate kaj, kvecjem pridobit.


(odgovor članu Mikrobio_88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.6.2020 10:05:48   
Mikrobio_88
Anonimen, se strinjam, najverjetneje bom tako tudi naredila. 
A mogoce katera pozna Femisan A kapljice ali kapsule? Bom videla kaj mi bodo priporocali se v dnevnem centru za endometriozo.
Punce, ko berem vase poste, skoraj vse govorite o zelo bolecih in napihjenih prsih pred menstro...mene pa skoraj nikoli ne bolijo oz. imam samo bradavice rahlo obcutljive. Je to kako povezano s pomanjkanjem kaksnega hormona? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.6.2020 12:07:18   
Coka
Midva sva oba s partnerjem jemala Fertility + kapsule, drugih sploh nisva poskusila.
Jemala sva jih oba po eno škatlo, nekje od ovulacije do ovulacije. Sama sem pojedla celo škatlo, njemu jih je nekaj ostalo, ker kakšen dan ni vzel dveh tablet ampak samo eno.
Zraven sva jemala še omega3, on še b21. Zanosila sem praktično po 1 mesecu jemanja (in eno letnem poskušanju). Vem samo, da sem ovulacijo oz. dogajanje v jajčnikih močno čutila.
Še dobro, da sem počakala in nisem naročala druge škatle. Jaz vsekakor priporočam podporo v obliki dopolnil. Če ne zaradi drugega, pa zato, da si malo okrepiš imunski sistem, dvigneš odpornost in zagotoviš dovolj vitaminov. Držim pesti za vse!

(odgovor članu Mikrobio_88)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.6.2020 17:36:49   
Mikrobio_88
Jaz bom pa se en mesec jemala Fertilup potem se bom pa razmislila o Fertility +. Sicer pa da ne omenjam kaj vse konzumiram od vitamina E, svetlinovo olje, antioxidanti, omega 3, tinktura plahtice, tinktura krvomocnice, mioinozitol 😂 Ni da ni...ampak vsaj koza se mi je pol letu in pol dost izboljsala in celo eno ovulacijo mi je digitalni Clearblue zaznal, druge tezave pa ostajajo.
Mislim, da se bom prepustila zdravnikom v Lj, ker jaz vec kot si pomagam si ne morem.Tudi energije za sekiranje okrog neplodnosti imam vse manj in se prepuscam na milost in nemilost usodi. Punce, soborke, srecno in tudi jaz vam zelim vso sreco, da cim prej zagledate magicne +++ 

(odgovor članu Coka)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.6.2020 21:04:02   
Anonimen
No evo, (ne)pricakovana M naj bi prisla jutri oz v soboto in me je že začel bolet trebuh in pojavili so se krči.. Očitno ne bo nič s presenečenjem na 6 obletnico 😞 Po drugi strani pa upam, da pridem še na vrsto za zadnji IUI preden pobegnejo zdravnikk na dopust, da vem da sem dala ta IUI skozi, in da me potem narocijo naprej na IVF... Ta mesec sem bila res nekako pozitivna, veliko bolj kot prej pa tudi pocutila sem se bolj sproščeno, močno itd.. Ampak ok, gremo naprej 😁 vazno da ostaja volja ib želja pa bo tudi + prišel 😊... Kako ste ostale punce? Tiste ki obiskujete kliniko ste vredu? Je še katera tukaj na IUI v Ljubljani v Leoniscu?

Lepo poletje in cimvec + vam vsem zelim ❤️

(odgovor članu Mikrobio_88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.6.2020 8:36:11   
Buba251
Že nekaj časa se odločam ali objaviti mojo zgodbo ali ne. Ker vas spremljam, berem in vem čez kaj vse smo zmožne it za tisi magični plus. Preden začnem vam moram povedati, da življenje ni fer. To sem si ponavljala nevem koliko časa. Da ne govorim o vseh mesecih razočaranj, o vseh tabletah, injekcijah, polnih lun, do pitja ogabnih zvarkov, ki bi mi pričarali plus. Najina zgodba sega nekje tri leta nazaj, ko sva se odločila da sva pripravljena za naslednji korak, da si ustvariva družino. Oba dokaj mlada, z redno službo, in novim stanovanjem. Vse kot mora bit, no pa ni bilo vse kot mora bit. Že na mojem prvem pregledu pri ginekologinji, ko sem bila stara 17 let so mi odkrili PCOS. Nič takega, kar danes nebi imela vsaka druga ženska, ampak brez tipičnih znakov. Samo pomanjkanje menstruacij. Da ne dolgovezim. Po enem letu poizkušanja sva odšla na kliniko za neplodnost. Pa je šel mimo eno leto (spodbujanje ovulacij in menstruacij z tableti), nato smo odšli šele na ivf postopek. Pa je šel en postopek mimo, pa drug, pa tretji in nato še četrti neuspešno. Ravno mesec pred karanteno sva bila na četrtem postopku. Pa sem si rekla dovolj ne morem več. Treba je zamenjati kliniko, ker s to nisva bila zadovoljna. Tukaj nama je ostala še ena slamica, ki sva rekla, da jo porabiva po karanteni. Po zadnjem neuspelem postopku sem rabila nekaj za dvig imunskega sistema. Že kakšno leto nazaj sem slišala za navadno konopljiko (vitex), ki naj bi ženskam pomagal zanosit. Pa sem si rekla, da jaz v to nič ne verjamem. Pa sem podlegla vsem forumom, tudi tujim in naredila celo analizo izdelka. Saj ne more škodit, od vseh hormonov na katerih sem bila pa do vseh injekcij je to še najmanj. Pa sem naročila (vitex, napro kremo, matični mleček, omega 3 tablete, ter vitami B12). Celo malo premoženje. Pogovorila sem se tudi z žensko , ki to prodaja in mi dala navodila, kako to vse jemati. Pravijo, da naj bi ženske v roku treh mesecev zanosile. Zelo sem bila skeptična, vendar sem morala probat. Pa je šel en mesec mimo pa nič... V drugem mesecu po koncu karantene sem klicala kliniko, da bi porabila še zamrznjenčke, so rekli pokličite, ko dobite menstruacijo. No pa ta menstruacija ni prišla. Seveda, da ne saj sem zanosila. Prvič v življenju sem zagledala dve črtici. Danes sem v 9 tednu in še vedno s strahom gledam vsakič, ko grem na stranišče. Nevem ali je bil splet okoliščin, ali je bila karantena ali pa so mi res pomagali dodatki. Hočem vam vliti upanje, da vse rabi svoj čas. Zgleda je najin prišel. Zdaj pa upam, da zdržimo do konca. Če katero karkoli zanima glede vsega me lahko vpraša. Stiskam pesti za vse ostale, ki čakate na plus. Ženske zmoremo touser posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.6.2020 9:32:07   
Mikrobio_88


IZVIRNO SPOROČILO: Buba251

Že nekaj časa se odločam ali objaviti mojo zgodbo ali ne. Ker vas spremljam, berem in vem čez kaj vse smo zmožne it za tisi magični plus. Preden začnem vam moram povedati, da življenje ni fer. To sem si ponavljala nevem koliko časa. Da ne govorim o vseh mesecih razočaranj, o vseh tabletah, injekcijah, polnih lun, do pitja ogabnih zvarkov, ki bi mi pričarali plus. Najina zgodba sega nekje tri leta nazaj, ko sva se odločila da sva pripravljena za naslednji korak, da si ustvariva družino. Oba dokaj mlada, z redno službo, in novim stanovanjem. Vse kot mora bit, no pa ni bilo vse kot mora bit. Že na mojem prvem pregledu pri ginekologinji, ko sem bila stara 17 let so mi odkrili PCOS. Nič takega, kar danes nebi imela vsaka druga ženska, ampak brez tipičnih znakov. Samo pomanjkanje menstruacij. Da ne dolgovezim. Po enem letu poizkušanja sva odšla na kliniko za neplodnost. Pa je šel mimo eno leto (spodbujanje ovulacij in menstruacij z tableti), nato smo odšli šele na ivf postopek. Pa je šel en postopek mimo, pa drug, pa tretji in nato še četrti neuspešno. Ravno mesec pred karanteno sva bila na četrtem postopku. Pa sem si rekla dovolj ne morem več. Treba je zamenjati kliniko, ker s to nisva bila zadovoljna. Tukaj nama je ostala še ena slamica, ki sva rekla, da jo porabiva po karanteni. Po zadnjem neuspelem postopku sem rabila nekaj za dvig imunskega sistema. Že kakšno leto nazaj sem slišala za navadno konopljiko (vitex), ki naj bi ženskam pomagal zanosit. Pa sem si rekla, da jaz v to nič ne verjamem. Pa sem podlegla vsem forumom, tudi tujim in naredila celo analizo izdelka. Saj ne more škodit, od vseh hormonov na katerih sem bila pa do vseh injekcij je to še najmanj. Pa sem naročila (vitex, napro kremo, matični mleček, omega 3 tablete, ter vitami B12). Celo malo premoženje. Pogovorila sem se tudi z žensko , ki to prodaja in mi dala navodila, kako to vse jemati. Pravijo, da naj bi ženske v roku treh mesecev zanosile. Zelo sem bila skeptična, vendar sem morala probat. Pa je šel en mesec mimo pa nič... V drugem mesecu po koncu karantene sem klicala kliniko, da bi porabila še zamrznjenčke, so rekli pokličite, ko dobite menstruacijo. No pa ta menstruacija ni prišla. Seveda, da ne saj sem zanosila. Prvič v življenju sem zagledala dve črtici. Danes sem v 9 tednu in še vedno s strahom gledam vsakič, ko grem na stranišče. Nevem ali je bil splet okoliščin, ali je bila karantena ali pa so mi res pomagali dodatki. Hočem vam vliti upanje, da vse rabi svoj čas. Zgleda je najin prišel. Zdaj pa upam, da zdržimo do konca. Če katero karkoli zanima glede vsega me lahko vpraša. Stiskam pesti za vse ostale, ki čakate na plus. Ženske zmoremo touser posted image


Buba, cestitke in zares vse dobro ti zelim, da v zdravju in dobrem pocutju docakas svoj tezko pricakovani zakladek ❤️ Jaz pa ravno cakam pred kliniko za reprodukcijo na prvi pregled v Dnevnem centru za endometriozo zaradi same bolezni in neplodnosti. Jaz tudi trenutno jemljem 8 razlicnih prehranskih dodatkov, zanosila itak nisem, se je pa vsaj koza izboljsala in dlake manj rastejo kot prej in ciklus imam prvic reden. Zanimajo me tvoji dodatki, kje si to nabavila, ker sem dala foro svojim dodatkom 3 mesece in sedaj jemljem te zadeve tretji mesec, potem bi pa rada malo zamenjala. Seveda ne pricakujem cudezev in zanositve, samo spremembo bi rada, ceprav tvegam da se mi ciklus porusi zaradi menjave. Hvala, da si delila svojo zgodbo, zeloo rada preberem zgodbe s pluski na koncu, mi vlivajo motivacijo in upanje, ceprav moram dati skozi se goro preiskav in sem pravzaprav na zacetku neplodnostne poti (z mozem se ze skoraj dve leti trudiva in ne gre, stara pa bom zdaj 32 let). 

(odgovor članu Buba251)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.6.2020 10:07:32   
Buba251
Jaz sem vitex in super omega 3 (1000mg) vzela pri Holistic centru, napro kremo dobiš ceneje v moja lekarna (lekarnar oziroma malo po lekarnah poglej kje imajo), prav tako matični mleček, ter B12 od Jamieson. Jaz sem v drugem mesecu jemanja zanosila. Še nisem porabila druge škatlice vitexa. Pa poleg vsega seveda folna kislina. Najbolje je vprašat kako se kaj jemlje, ker meni glede na PCOS je dala drugačna navodila kot verjetno drugi, ki tega nima in ima naprimer endometriozo. Grozno mi je, ko slišim koliko nas je, ki se je matralo in se še matra.

(odgovor članu Mikrobio_88)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.6.2020 11:53:43   
Mikrobio_88


IZVIRNO SPOROČILO: Buba251

Jaz sem vitex in super omega 3 (1000mg) vzela pri Holistic centru, napro kremo dobiš ceneje v moja lekarna (lekarnar oziroma malo po lekarnah poglej kje imajo), prav tako matični mleček, ter B12 od Jamieson. Jaz sem v drugem mesecu jemanja zanosila. Še nisem porabila druge škatlice vitexa. Pa poleg vsega seveda folna kislina. Najbolje je vprašat kako se kaj jemlje, ker meni glede na PCOS je dala drugačna navodila kot verjetno drugi, ki tega nima in ima naprimer endometriozo. Grozno mi je, ko slišim koliko nas je, ki se je matralo in se še matra.


Buba, res je, mene je tudi bilo malo groza zdej, ko sem videla koliko nas je takih na kliniki. Prof. dr. Bokalova mi je dala cas do septembra oz. dve menstruaciji in ce ne zanosim se moram septembra narocit za priprave na IVF. Sem pa v cakalnici videla reklamo za Fertilup, to kar sedaj jemljem. Ne vem, morda v juliju tudi jaz narocim vitex, omega 3 ze jemljem 3 mesece in vse mogoce vitamine. Mi je bilo kar malo hecno, da dr. Bokalovo moja endometrioza ne moti prav dosti...je rekla, da ji je cilj spravit vsaj eno nosecnost cez in se bomo potem ukvarjali z boleznijo. Sicer se tud jst s tem strinjam, ker nisem vec rosno mlada, se pa tako obnasam hehe 😄 Buba, jaz ti zelim uspesno nosecnost, da bo vse v najlepsem redu, ti samo pocivaj in skrbi zdaj zasvoje telo, ki v sebi nosi pikico ;) 

(odgovor članu Buba251)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2020 16:31:15   
Anonimen
Mene pa zanima, tiste ki jemljete dodatke - Fertilup, Profertil itd..Zraven jeste tudi folno? Sem pozabila vprasat ginekologinjo kako je s tem..predlagala mi je Profertil - predvidevam da jem samo slednje? Jaz imam trenutno Novalac kapsule, potem pa ko pogledam sestavine npr. Fertilup se pojavijo isti vitamini,... Skratka skrbi me, da bi predozirala, ce bi jemala oboje, zato me zanima kako ste se ve odlocile...

(odgovor članu Mikrobio_88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2020 16:45:08   
Mikrobio_88


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, tiste ki jemljete dodatke - Fertilup, Profertil itd..Zraven jeste tudi folno? Sem pozabila vprasat ginekologinjo kako je s tem..predlagala mi je Profertil - predvidevam da jem samo slednje? Jaz imam trenutno Novalac kapsule, potem pa ko pogledam sestavine npr. Fertilup se pojavijo isti vitamini,... Skratka skrbi me, da bi predozirala, ce bi jemala oboje, zato me zanima kako ste se ve odlocile...


Zivjo, folna je ze v Fertilup-u, jaz je nekaj dobim se z mioinozitolom. Naceloma ima Fertilup kolicino folne ki zadosca dnevnim potrebam, Profertil jo tudi ima ampak ne vem koliko. Do 1000 mikrogramov dnevno jo lahko jemljes. Upam, da sem ti kaj pomagala :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2020 17:25:49   
Buba251
Mikrobio hvala ti, tudi tebi zelim da se vama koncno uresnici zelja. Seveda tudi ostalim ❤️

(odgovor članu Mikrobio_88)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2020 17:42:56   
Mikrobio_88
Se malo mojih misli okrog teh prehranskih dodatkov: so ok kot podpora in vzpostavljanje nekega ravnovesja, imunskega, hormonskega. Osebno pa v te dodatke ne polagam posebno viskoh upov za samo zanositev. Vecina mojih kolegic je zanosila brez vsega in to najkasneje v treh mesecih. Ker sama zanositev je odvisna od ogromno dejavnikov, ki se morajo poklopit. Seveda ti dodatki pripomorejo, niso pa zagotovilo. Meni so ti dodatki uredili cikel, mi izboljsali kozo in prvic imam ovulacijo in ze to mi je dovolj. Zanositev je resnicno loterija, so zdrave zenske in moski, ki se matrajo vec let in jim ne uspe, so pa zenske z razlicnimi organskimi tezavami na rodilih in vseeno v nekem doglednem roku zanosijo. Nekaterim dodatki pomagajo, nekaterim ne. Tako, malo sem mogla tukaj izlit svojo duso okrog tega, da imam se sama pri sebi to razcisceno ;) Meni so vceraj na kliniki dali cas za naravno zanositev do septembra, potem pa napotnica za IVF, ker moram prehitet endometriozo, ki se ze v tretje ponavlja. Nekih posebnih upov ne polagam ne v naravno zanositev ne v IVF, se bom pa kljub temu borila z vsemi sredstvi, da nekoc zagledam plusek, ki si za obupno in najbolj na svetu zelim. Je normalno, da si otroka tako kocno zelis, da te v prsih boli, tisci in dobis obcutek kot da te bo razneslo od neucakanosti? 

(odgovor članu Buba251)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2020 17:53:51   
Buba251
Mikrobio jaz te cisto razumem in prav je, da poves svoje mnenje NAGLAS! 😁  saj pravim, da pri meni ni nujno, da je to kaj pripomoglo. Lahko, da je bil le splet okoliscin tak. Seveda se pa strinjam, da cim so vecje tezave pri posameznici nobena tabletka ni cudezna. Boli in tudi mene je bolelo in se vedno boli, ker neves kaj bo jutri in upas na najboljse. Ko imas nekoga tako rad in si ga zelis in gres cez trupla, da bi koncno svojega otroka dobil v narocje. Katastrofa je to, kar moramo prezivljati. Tudi jaz sem bila na tem, ko sem rekla da verjetno mi je usojeno, da nebom nikoli imela otrok. Ampak lej, boriti se je treba. Jaz sem si samo rekla, da ni stvari da je nebi probala, da si slucajno kdaj nebi ocitala, da nisem vsega naredila. 

(odgovor članu Mikrobio_88)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2020 18:05:08   
Mikrobio_88


IZVIRNO SPOROČILO: Buba251

Mikrobio jaz te cisto razumem in prav je, da poves svoje mnenje NAGLAS! 😁  saj pravim, da pri meni ni nujno, da je to kaj pripomoglo. Lahko, da je bil le splet okoliscin tak. Seveda se pa strinjam, da cim so vecje tezave pri posameznici nobena tabletka ni cudezna. Boli in tudi mene je bolelo in se vedno boli, ker neves kaj bo jutri in upas na najboljse. Ko imas nekoga tako rad in si ga zelis in gres cez trupla, da bi koncno svojega otroka dobil v narocje. Katastrofa je to, kar moramo prezivljati. Tudi jaz sem bila na tem, ko sem rekla da verjetno mi je usojeno, da nebom nikoli imela otrok. Ampak lej, boriti se je treba. Jaz sem si samo rekla, da ni stvari da je nebi probala, da si slucajno kdaj nebi ocitala, da nisem vsega naredila. 


Jooj Buba, ti si z zadnjim stavkom povedala to, kar sem jaz hotela s svojim esejem :D Tocno tako, jaz bom probala tudi vse, ravno zaradi klica vesti ;) Me pa dajejo se strahovi, ko berem vse te forume in koliko zensk dozivlja spontane splave. Tega me je tako zelo strah, da bi se namatrala za plusek, potem pa bi izginil. Ze ko si predstavljam to postanem panicna, kaj sele ce bi to dozivela. Najhuje pa je, ker sem na trenutke utrujena od vsega, ker se moram za cisto vsako bozjo stvar (se tako samoumevno) boriti ko zival. Sej vem, da je car zivljenja v tem, da si stvari priboris in jih potem se toliko bolj cenis, sam a lahko ne za cisto vsako stvar? (retoricno vprasanje). Edino nisem se prisla tako dalec, da bi nosecnost ali otroke drugim zavidala ali bila jezna na cel svet, se pa znam razjokat, ker se za nekaj minut zasmilim sama sebi. Buba, hvala, ker sploh preberes moje custvene izlive in vse to razumes ❤️

(odgovor članu Buba251)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2020 18:34:52   
Buba251
Zato pravim, da nikoli ne ves kaj bo jutri. Tudi mene je ss tako strah, da ne znam povedat. Probam pa seveda cim manj razmisljat o tem. Ampak v podzavesti mi pa neda miru. Prevec je tega ampak ne smemo sebe obtozevat, ce slucajno pride. Saj nevem kaj je huje a da ne mores zanosit al da zanosis in imas ss. Mah pozitiva in se enkrat pozitiva. 😁 uf se kako te razumem, vsako tvojo besedo. Sem bila in sem se zmeraj v tem. Tudi zame ni nic odloceno. 

(odgovor članu Mikrobio_88)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2020 22:13:53   
Mikrobio_88


IZVIRNO SPOROČILO: Buba251

Zato pravim, da nikoli ne ves kaj bo jutri. Tudi mene je ss tako strah, da ne znam povedat. Probam pa seveda cim manj razmisljat o tem. Ampak v podzavesti mi pa neda miru. Prevec je tega ampak ne smemo sebe obtozevat, ce slucajno pride. Saj nevem kaj je huje a da ne mores zanosit al da zanosis in imas ss. Mah pozitiva in se enkrat pozitiva. 😁 uf se kako te razumem, vsako tvojo besedo. Sem bila in sem se zmeraj v tem. Tudi zame ni nic odloceno. 


Res je Buba, potrebno je bit optimisticni realist, da se nevarnosti, strahov in tezav zavedas, poznas posledice, a kljub temu ohranjas dobro voljo in vero, da bo vse vredu ;) In glavno je, da delas na notranjem miru ter sproscanju, sploh v nosecnosti. Mocno drzim pesti zate in zenskam v podobni situaciji, da se vse iztece v najlepsem redu. Kaksne pa imas kaj nosecniske tezave, ce jih sploh imas? Kdaj imas pregled? 

(odgovor članu Buba251)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2020 15:36:08   
Buba251
Od znakov imam samo polne in bolece prsi, ter brez apetita sem. Sicer jem, ker moram ampak cel dan razmisljam kaj mi sploh pase. Pregled sem ze imela. Je bilo vse ok. Sem pa v 9 tednu. Konec meseca imam se dvojni hormonski test, nato pa se nuhalno 🙂

(odgovor članu Mikrobio_88)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2020 15:57:10   
Mikrobio_88
Buba, pa si tudi prej imela pred menstruacijami bolece prsi? Ker jaz jih nikoli (razen v najstniskih letih) nisem imela. No, prejsnje leto, ko sem nehala jemat kontracepcijske tablete so me dva cikla bolele, potem pa samo kak cikel obcutljive bradavice. Potem si kar na dobrem kar se tice znakov, ampak dokler le ti trajajo, ves da je vse v redu ;) Kaksne pa si kaj imela menstruacije, mocne? Pa ovulacije, si imela prisotne kljub PCOS? Bolecin v trebuhu nimas nobenih? 

(odgovor članu Buba251)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2020 16:09:23   
Buba251
Skoraj vedno sem imela pred menstruacijo bolece prsi. Menstruacij nikoli nisem imela mocnih 3,4 dni ampak nic posebnega. Glede ovulacij pa niti nevem. Nikoli nisem vedla ali sploh imam ovulacije ali ne. Nikoli me ni spikalo, niti nisem imela tistega jajcas_tega izcedka. Trebuh me ni bolel, mogoce me zdaj malo ampak mogoce ker se maternica siri. Ja glede teh znakov, jaz sem bila prepricana da bom dobila menstruacijo. Ker jaz sem imela sprozeno menstruacijo s tableti, drugace svojih nimam. Se pravi poslednicno verjetno tudi ne ovulacij. Tako da sem test delala sele, ko mi je zamujala 1 teden. 

(odgovor članu Mikrobio_88)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




IUI zanositev
bit

Zanima me v katerem postopku IUI ste zanosile?

prvi (30%)

drugi (2%)

tretji (3%)

četrti (3%)

več (3%)

nisem (59%)


Število vseh glasov: 172

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!