puncica -> RE: Izdelki Budget iz Spara (13.10.2008 7:53:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona5 A ste prebrali deklaracije od Buget kruhov iz špara? A ste vidli koliko raznih konzervansov vsebujejo? Pejte kupit postrežen kruh, ki je dražji in tega, pa boste vidli očitno razliko - po okusu, trajnosti (postrežen traja manj časa), teži (postrežen je težji),... Sama sem ga kupila samo enkrat. Ko sem naslednjič prebrala deklaracijo, sem si rekla nikoli več. Moj otrok tega sranja že ne bo jedu. Kako si pa vedla kaj je v kruhu ki je postrežen a so ti dal deklaracijo za prebrat? Drugače pa se strinjam v kupljenem kruhu je velik sranja pa če je iz S-budgeta ali Mercatorja ali Hofra pakiran ali postrežen, zato ga pa pri nas pečemo doma že kak let tako pol belega za otroke in moža kot mojga polnozrnatega/piringa, kupujem pa samo polbelo moko (tip 850 ali mešanica tip 850 in ržena), polnozrnato (Zdravo življenje-Mercator) moko in pirino moko te pa v raznih S-budgetih in podobno sploh ni, da ne govorim v hofru imajo samo belo moko ostro in gladko pa mešanice za kruh, ki so pa tud živi podn po sestavinah.
|
|
|
|