SU -> aprilkeeeee! (19.3.2005 19:29:22)
|
Še jaz, še jaz, še jaz, ...:) PDP = 10.4. (por.Trbovlje)! SAMO ŠE 3 TEDNE!! Joooj!! Malce me vsake toliko strah popade, a mislim, da bomo tut to preživeli, če smo do zdaj tko okej gurali!! :bravo: Sicer pa mi sploh ne govorit o bolečinah "med nogami". Bog ne daj, da sedim več kot pol ure, ker sploh vstati ne morem. Se mi zdi, dami bo trebuh "dol padel", pa bebika ven, pa...pa... Groza, v glavnem. Najbolj, da kar ležim ali pa hodim sem pa tja. Tudi mene še vedno lakota grabi. V 14 dneh sem šla gor 3 kg :ups: ... Kdo je že rekel, da se zadnja meseca ne rediš:zmeden: Ja, WC vsaj 2krat ponoči, podnevi pa itak skoz! Pripravljeno pa imamo vse, razen posteljica še ni "oblečena"-je posteljnina ravno na radiatorju!:) Ko sem začela s porodniško, me je mal panika zagrabila, ker je rekla G, da lahko, da bo mala štruca prišla prej (zaradi velikosti), pa sem vsak dan likala, pa prala, pa likala, pa prala, pa likala, pa...:)- V glavnem, jaz kar upam, da bo kakšen teden-dva prej!! Komaj že čakamo!!:bravo::duda: Tudi pesika:kuza: se nekam sumljivo okrog posteljice, cotk, lupinice, ... smuka!:) Aprilke, držite se:bravo:in se do "D-dneva" še beremo!! Nujno!!! LP, Saša (36,6/7)
|
|
|
|