OBLACILA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KMALU -> OBLACILA (18.3.2005 19:53:29)

Nosecniska oblacila se mi ne dopadejo. Zanima me, ce je katera od vas prisla skozi nosecnost brez "pravih nosecniskih" oblacil in je preprosto kupila normalne stvari - pac vecjo stevilko...

Mislim, da so nosecnice seksi ( na svoj nacin ) in ne zelim se oblaciti kot, da me je sram, da pod srcem nosim otroka.

Anonimen -> OBLACILA (18.3.2005 21:45:11)

Saj imajo tudi seksi nosečniške oblekice za poleti, na primer. Ni treba, da je starinsko. Sicer sem jaz imela nosečniške kavbojke (tukaj navadne res ne pridejo v poštev).

sabini -> OBLACILA (18.3.2005 21:46:42)

Predlog kupi si hlače kakršne so ti všeč pa daj šivilji da ti naredi elastičen pas pa je :zajcek:

špelin@ -> OBLACILA (18.3.2005 23:02:17)

Že nisi gledala v pravih štacunah ;)

Tudi nosečniška oblačila znajo biti vražje seksi, verjemi :bravo: Ni treba biti žaklast klovn, ampak lahko z malo (ali veliko :zmeden:) truda najdeš nosečniška oblačila, v katerih boš izgledala prava "mačka" v 9nebesa

:rozica::rozica::rozica:

ZARJA -> OBLACILA (18.3.2005 23:38:24)

Jst sem si kupila nosečniške cunje v H&M in so ble zelo lepe - meni tut niso všeč široke zadeve, pa farmerke itd... jst sem poudarila moj trebušček z majčkami, ki so pač tako narejene - obtisnjeno - po trebuščku- če boš kupila majico al hlače 44,46 boš pa res izgledala kot en klovn... ker če so ti navadne hlače v trebuh prav, morajo biti tut v hlačnice ogromne, to pa niti ne zgleda preveč sexi, ne?
:zmeden2:

Ne vem, kaj zdaj ponujajo V H&M - jst sem bila v Mariboru novembra in so imeli res luštne stvari. Malo se razglej!
pa srečno!

:sloncek:

lan -> OBLACILA (19.3.2005 7:09:24)

No jaz sem si kupila navadne hlace,samo vecjo stevilko in nizek pas in sem lepo skoz prsla.Tudi pri zgornjih delih nisem kupovala nos. majck,pulovrckov pac malo bolj raztegljive pa je.

Gina -> OBLACILA (19.3.2005 9:22:26)

Tako kot Lan. Nizek pas (to je bilo najbolj pomembno, da ne tiščijo), pa večja številka in na trakce, če ne sem pa elastiko zamenjala za tisto na luknjice.

SU -> OBLACILA (19.3.2005 19:32:22)

Tudi jaz mislim, da znajo bit tudi nosečniška oblačila hudo seksi... Samo malce moraš pogledat okrog. Ne vem...Vsaj pas bo treba "raztegnit" ali pa všiti blago, ipd. "Kar tko" verjetno ne boš mogla "mimo". LP

Stran: [1]