| 
				  Anonimen ->  Pasta rustica  (15.10.2008 9:41:28)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   250g bucatinov,   1L pasiranega paradižnika,   10 komadov češnjevih paradižnikov,,   2 stroka česna,   sol,peperončino,origano,olivno olje po vaši želji,   100 g droptin   in po želji nariban parmezan in za boljši okus tudi po želji nariban ovčji sir.      Pasiran paradižnik zlijte v skledo in primešajte še majhne paradižnike, ki ste jih prej prerezali na pol.   dodate še začimbe:strt česen,  sol peperončino, origano, 2 žlici olivnega olja.   Pustite počivat nekaj časa, da se paradjz aromatizira z začimbami.   Medtem skuhate bucatine in pozor ne preveč, morajo biti al dente.   Pripravite pekaš, zlijte nekj pripravljene omake, sloj bucatinov, potresete   z siri, ponovite slojitev vse dokler vam ne zmanjka sestavin.   Pripravljeno hrano položite v vročo pečico, da se gratinira nekaj minut. 
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |