| 
				  Anonimen ->  Čokoladna torta  (20.10.2008 9:22:08)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   Hitro pripravljena.          SESTAVINE:          200 g toplive čokolade,          200 g sladkorja,          200 g masla,          4 jajca,               3 velike žlice moke,          ščepec soli               PRIPRAVA:                    Čokolado z 2 žicama vode in maslom sladkorjem stopimo v skledi ki smo jo postavili na lonec s paro.     Ko je stopljeno dodamo rumenjake, pustimo počivat.     medtem stepemo sneg in zelo nežno umešamo v maso, prav tako nežno umešamo še moko.Tako pripavljeno maso, stresemo v pekač obložen s peki papirjem in damo pečt na 180 stopinj za 20 minut.     Torto potresemo z grenko 
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |