| 
				  tia ->  ZA NAS (203. nadaljevanje)  (21.3.2005 20:39:19)
			   | 

Hojla,      naj se tudi jaz malce oglasim.      Tako sem nekako utrujena,nevem ali me daje spomladanska utrujenost ali pa je krivo le :nosecka:.   Samo bi poležavala ,zvečer sem pa že ob 20h tako :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:,da kar pred tv skup padem.:)      Anitka no ne bodi žalostna,saj upanje še vedno ostaja.Jaz ti želim,da se bo kar hitro to končalo in boš srečna :nosecka:,tudi zate je čas in mesto med nami :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.      Astra ti pa kar pridi domov,se bomo lažje pogovarjali,saj ne mislim da te veliko oseb pogreša.      Bambi kako se počutiš ti,a so že slabosti mimo?      Gea1 ti kar naženi to :hudicek: M.,potem pa skok med rjuhe in gremo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.      Pia73 kako pa kaj ti?      Vsem ,ki ste v fazo O. želim čimveč :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bosta potem dve lepi :modri::roza:.Vse ,ki pa ne čakate :hudicek: M.,pa stiskam pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da je ne bo.      Bodite mi lepo,pa se kaj oglasim.         pa pa      Tia   :zaspan::zaspan::zaspan: 

| 

| 

| 

|