linči 312 -> nosečnost & gripa (22.10.2008 11:25:42)
|
upam, da ne odpiram po nepotrebnem nove teme. malce sem brskala po starih ampak, se mi zdi, da so vse že zaklenjene in ne sprejemajo novih vprašanj. je pa tud res, da nisem kak strokovnjak za računalnike in splet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], tko da, če sem odprla že obstoječo temo, ne bom nič huda, če me na to opozorite in usmerite na že aktivno temo. pred kakimi tremi tedni sem se nekako slabo počutila, pa sem odšla k zdravniku. ta je na podlagi izvidov krvi ugotovil, da rabim antibiotike in tako sem 10 dni jemala hiconcil. pa v bistvu se mi je zdel vse skupi mal čudno ampak sem si rekla, da zdravnik že ve. ker sama se še zdaleč nisem počutila tolk zelo bolno za antibiotike in pa za 14 dnevno bolniško. no in pa očitno ni kaj dosti pomagalo, saj sem že prejšnji teden malce smrkala zvečer in zjutraj, čez dan pa je bilo vse ok. to nedeljo pa se je vse skupaj precej poslabšalo. tako da sem že od ponedeljka doma. vročine se mi ne zdi da jo imam. tudi ko jo merim, je bolj na meji (37 stopinj ali manj). ampak grlo in glava sta me bolela cela dva dni. oči rdeče kot angora zajec. pa solzne tudi. sem bila tako zanič, da sem zdravnika le po telefonu klicala, ker nikakor sploh nisem mogla nikamor. no danes se bom odvlekla do njega. sicer pijem veliko čaja pa cedevito. lekadola nočem. me pa sedaj grlo malce manj boli, so pa zato bezgavke bolj boleče. v glavnem se počutim grozno in sploh nimam občutka, da bo kej bolš- po vrhu vsega pa me že tri dni boli v spodnjem delu trebuha. najprej so bolečine bile le na trenutke, kot bi me malo bitjece malce ščipalo. sedaj pa je vse razboleno. sploh ne vem kaj naj si mislim. prepričujem se, da bo vse ok, ampak potem pa sem spet vsa panična. mimogrede, sem v 16. tednu. ali je imela katera podobne težave in kako jih je rešila?
|
|
|
|