|
janja -> RE: Desetke007 (4.4.2009 10:13:09)
|
Pozdravljene oktoberke. Malo sem pregledala slikce, pa vidim, da so naši oktoberčki prav fletni. Mi je prav žal, da nisva utegnila priti na srečanje, ampak pri Urbanovi driski nikoli ne vem a je virusna, ali zaradi hrane. Sem pa ravno razmišljala, da sem lahko glih vsak teden par dni doma (recimo v zadnjih 3 tednih je imel enkrat 3 dni vročno, čez en teden je 2 dni fajn driskal, zdaj ima pa vnete očke, kašlja, iz nosa mu teče...no driske so se pa malo umirile). Zdaj mu dajem zjutraj in zvečer žličko Kindervitala, pa se mi zdi, da ima zadnje dneve res večji apetit. Za spremembo mu kuham na riževem mleku (sem našla takega, ki nima izrazitega okusa), ker se mu je sojino malo uprlo. Jogurte jemo še vedno sojine - ene nove Sojade (ful dobrega okusa). Drugače mi je pa ful bad, ker me v vrtcu že grdo gledajo, češ kaj vozim driskavega otroka v vrtec. Ko sem jim pa jaz postavila vprašanje, če je mogoče pojedel kaj prepovedanega, bi me pa najraje kr pribile na steno. Ampak jaz se ne dam, dokler plačujem, ga morajo paziti. Pa še tako gledam, da ja ne pripeljem bolanega v vrtec. Če ji je pa odveč previjat otroka, pa to ni moj problem...ona ga mora previtit!!! Očitno bom morala tud malo zaropotati, ker se je v zadnjem tednu 2x zgodilo, da sem ga dobila domov v posranem bodiju (vse zasušeno) in enkrat celo v hlačah (ker driska premoči). V njegovi omarici pa sveža oblačila za preoblečt. Urban je pa tako ljubek dečko (mogoče še bolj, ker je tak suhec). Ne vem katera me je spraševala, ne nisem se zmotila. Urban ima že od lanskega julija približno enako težo (niha le par 100 g gor ali dol!). Žal, in to me najbolj skrbi. V bistvu njegove driske, ker četudi dosti poje, skoraj vse izloči. Ta teden imava spet kontrolo na gastro, pa bom videla, kaj je na stvari. Al ga bom pa peljala kam drugam. oblačila - nosimo večinoma št. 80 (ker smo tako suhi!), kakšno stvar pa mogoče že 86 (zaradi dolžine). No, v nabavo mi ne bo treba, ker sem ravno zadnjič pregledala oblačila od Andraža in tista, ki mi jih da sestra, tako da imamo več kot preveč za oblečt. čeveljčki - imamo št. 20, 21. Zdej grem pa malo ven...sem že par dni spet doma.
|
|
|
|