čudna pot do orgazma (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> čudna pot do orgazma (10.11.2008 14:01:14)

Bom težko razložila ampak upam, da boste razumeli pot do orgazma. S prstom ni šans, lahko sama ali partner draži ali liže ali dela karkoli, ni orgazma. Samo, ko se naslonim ob trd predmet, rob mize primer in se drgnem bolj močno, kar me ne boli, pridem do orgazma zelo hitro. Kar je pa meni sicer funkcionalna pot ampak čudna in nepraktična, ker med seksom tega ne bi počela pred fantom. Zanima me v bistvu, če ima katera podobne težave? Hvala.

higuys -> RE: čudna pot do orgazma (10.11.2008 14:03:40)

veš kaj mi je padlo najprej na pamet..., da upam, da nimate okrogli miz doma. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ne, nimam tega problema

mojcaziga -> RE: čudna pot do orgazma (10.11.2008 14:16:33)

Sta že probala z vibratorjem? Ali pa si nabavita kake pripomočke v erotik šopih. Mogoče bič - roč je trd in si medtem ko ga šeškaš mal sama pomagaš??????

Ampak kakega praktičenga nasveta pa ne morem dat ker sama nimam tega problema.

lp, mojca

devo -> RE: čudna pot do orgazma (10.11.2008 14:21:09)

Z decom se pogovor. Da bo razumel.

Anonimen -> RE: čudna pot do orgazma (10.11.2008 15:24:37)

Torej ti pride samo če se drgneš ob trd predmet(del telesa?)
V čem je problem....drgni se ob fanta.....prej pa poskrbi da bo trd[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mojamura -> RE: čudna pot do orgazma (10.11.2008 18:30:46)

predigra, predigra.....predigra...!!!

verjetno nisi zadosti razrajcana....pa še v glavi je lahko problem - ne veš se zadosti sprostiti. Nehaj misliti na orgazem med sexom....pa bo

malabela -> RE: čudna pot do orgazma (10.11.2008 18:44:08)

koliko časa sta pa skupaj s fantom? mislim če si zares čisto sproščena pred njim, da mu lahko nekako razložiš, da poskusita s kakšnimi pripomočki. Ker verjetno sta že marsikaj sprobala in je fantu že čudno,..

mucamaca2 -> RE: čudna pot do orgazma (10.11.2008 19:04:41)

ni toliko čudna, je pa expres pot do orgazma. Ti rabiš samo, da te nekako enako ritmično pritiska na klitoris s svojo sramno kostjo, pa bo tud expres. Primeš ga močno za ledja, daješ navodila npr. bolj levo, desno, gor, dol, pa bo

tweed -> RE: čudna pot do orgazma (11.11.2008 0:18:12)

bukve o tantra duhovosti in seksu so dobra zadeva...

Stran: [1]