|
bamby -> RE: Februarski sončki 2008 - 7. del (11.12.2008 21:31:32)
|
Čer! Meni je pa Anaja popoldan zakuhala. Ob pol osmih zvečer je imela že 38.4, da sem ji dala svečko. Ampak apetit je imela pa kar dober čez cel dan. Tudi zvečer je spila skoraj celo flašo mleka. Po moje se bova šli jutri verjetno kaj pokazat, ker tale prehlad se že hudo dolgo vleče. Sem pa danes malo potelefonirala v službo, da se pozanimam kako in kaj. Za skrajšan delavni čas mi ni potrebno dat k njim nobene vloge. Dobim le novo pogodbo, ki jo odnesem na CSD. Bom pa najprej porabila 10 ali 11 dni lanskega dopusta za polnih 8 ur, potem pa s 1.2. nastopim na delo. Potem sem poklicala še v vrtec in bom tudi dobila pogodbo za podpisat, saj bo Anaja vpisana s 1.1., ker bo stara 11 mesecev i ntak obo mesto zagotovljeno. Kot drugi otrok bo vrtec brezplačen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Bova pa januarja hodili v vrtec občasno, s februarjem pa redno. februarka, tisti papir za voščilnice bi mogla dobit v vsaki knjigarni in ga imajo v večih barvah. Kupi pa kar A4 fomat, ker za slike rabiš takega. Že narejene voščilnice, ki jih potem sam dokončaš, so premajhne.
|
|
|
|