RMRM -> RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del (12.12.2008 22:16:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, jaz še tudi imam ta čajček, že kar nekaj časa... No, pa danes ga je kar rada spila, je bila žejna po krompirju, sicer pa je tudi težko težko, da kaj spije. Misliš, da potem že ni žejna, ali kako? Mogoče bi lahko tudi vodo probali, kaj bo, pomarančnega soka pa menda ne sme, ali? Glede na to da pomaranče škodijo ritki - sosedov fantek ji imel take izpuščaje od kisline, pa je samo mami jedla in ga potem dojila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hm, da mi ne bo kje dehidrirala... Aha, zavitka iz bučk nisem pa jaz še nikoli delala - jih imam bolj za rižote in testenine - skup s korenčkom, papriko in kakim mesom ali morskimi sadeži - ali pa za v piro. Kar se citrusov tiče, jih je meni P ful odsvetovala in povedala par primerov, ko pametne mamice dojenčku zelo zgodaj dajo limono, da bo bolj odporen...., pol so pa imel krvave ritke. Jaz sem bila čist frapirana, pa mi je rekla da je to kar pogost pojav. No comment. Poskusi ji tekočino dat po žlički al pa po kozarčku. Ker naš po žlički kar popije, se pravi da je žejen, flašo pa ven pluva.
|
|
|
|