slovenka -> RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del (13.12.2008 9:23:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Dobro jutro. Hvala vsem za pikapoke - ni še konec, ampak baje, da bodo danes lahko šli domov. Močno upam. Je bil pa Lukec tko zelo priden - sem mu včeraj zvečer ob 6h skuhala riž, pojedel cca 50 ml, potem sva se kopala (je bilo potrebno-ker je bil riž povsod), podojila in je mali spal do 6h - sem prižgala lučko, mu dala dudo, in še preden sem uspela vstat (v momentu), da bi mu dala jest, je zaspal nazaj in spal do 8h. In zdej več ne vem ali je bilo to, da je jedel riž zvečer ali kej drugega. No, sej mi je vseeno - sem vesela, da sva tko dolgo spala. Vam pa sporočim, kako se bodo stvari razvile - ali pridejo domov danes ali ne. Jaz upam, da ja. Se mi zdi, da malčki včasih znajo pomagat mamicam - kot ko sem jaz imela mastitis - nekje od 8-13h me je ful mučilo, nisem mogla prav vstat... in je skoraj ves tisti čas spala, pa je bila stara 2 meseca. No, da se čimprej vrne - škoda da ni superman, tako kot Tinin, njen bi že kar poletel domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|