Tina 28 -> RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del (7.1.2009 23:19:16)
|
Ojla mamice Vidim, da smo vse obremenjene s prehodom na GH. Nya...čudi me, da bi ga matral riž, ki je ena prvih uvajalnih žitaric. Didlina...ti kar riž mešaj z zeljenjavco pri kosilu...bo kakšne pol urce dalj sita. Mee je pa zdaj zasekiral post od Mojce...oziroma kar je rekla pediatrinja...da je mleko čez dan še zelo potrbno. Midve se dojiva 3x na dan. Zjutraj in zvečer ter enkrat čez dan. Ali pred popoldanskim spancem ali po. Tko, da zdaj ne vem. en čas nazaj sem brala, kolk jim dajate zajest in se ustrašla, ker sem brala, da dobijo do 200ml na obrok. Tko, da sem povečala obroke in potem po obroku ni hotla več pit in sem pač nehala ponujat joško po obroku. Je pa naša pridna jeda sneda. Je vse in rada. Aja, Kleo...avokado ji tudi jaz dajem...ji je tudi všeč. Za maline pa tudi ne vem...sem pa že kupila zamrznjene in čakam na zeleno luč. Kaj mi svetujete...naj skenslam večerno kašico in jo popoldanskem spancu rajš vedno podojim (tudi, če pred spanjem pije...) in pol še zvečer dojenje. Al mislite,. da 3x dojenje zadostuje. Poje pa na obrok od 150 - 200ml...zdaj tako kakšnih 14 dni, ko sem se pri branju ustrašla, da ji premal ponudim (prej sem ji 100ml in je vedno vse popapala...no, saj zdaj tud)?
|
|
|
|